Focal Aria Evo X Center Moss Green
Focal – Aria EVO X Center

799,00 

799,00 

Odaberi opcije

Focal – Aria EVO X Center

799,00 

5% popusta na gotovinsko plaćanje pouzećem ili virmansko plaćanje

  2-sistemski centralni zvučnik
  Ovaj dvosistemski centralni zvučnik se može spojiti sa svim Aria Evo X samostojećim zvučnicima za kućno kino visoke performanse. Tijekom procesa dizajniranja, posebna pažnja posvećena je uparivanju timbra kako bi se zajamčila uniformnost i zvučna kohezija u svim konfiguracijama. Flax sandwich membrana zvučničkih jedinica donosi izvanrednu transparentnost zvuku i pruža razumljivost i dubinu glasovima.
  Spajanjem Aria Evo X Centra s parom Aria samostojećih zvučnika, SR 900 surround zvučnika i Sub 1000F subwoofera, stvorit ćete visokokvalitetni 5.1 kućni kino sustav.

   

  SKU: N/A Kategorije: , Oznaka:

  Svilenkasto glatki visoki tonovi

  Focalova inovacija, proizvedena u Francuskoj – TAM visokotonac nudi širok kut difuzije i veću definiciju zvuka, bez usmjerenosti. Sastavljen od konusa invertiranog oblika slova ‘M’ od aluminija/magnezija, pruža besprijekornu harmoničnu ravnotežu i detaljan visoki ton impresivne nježnosti i jasnoće.

  Savršeno definirano srednjetonsko područje

  TMD surround s harmonijskim prigušenjem je patentirana Focalova inovacija koja poboljšava srednjetonski raspon i eliminira sve vibracije. Savladavanje srednjeg raspona ovisi o okruženju koje leži između čvrstog okvira zvučnika i pokretljivog konusa. Zahvaljujući stručnosti naših akustičkih inženjera, pronašli smo odgovor u tehnologiji TMD (Tuned Mass Damper), koja stabilizira okruženje kako bi još više homogenizirala tonove i stvorila neutralnost zvuka.

  FLAX MEMBRANA

  Patentirana od strane Focala i izrađena u našim radionicama, Flax membrana su francuska lanena vlakna između dva sloja staklenih vlakana. Ispunjava sve kriterije za konus visoke vjernosti zvuka: lagana je za dobru dinamiku, rigidna za podršku basu i prigušujuća kako bi pružila neutralan i prirodan zvuk, bez koloriranja. Također, reproducira bogati srednji raspon i izuzetno je oštra na niskim frekvencijama.

  DIZAJN I ZAVRŠNE OBRADBE

  Zvučnici u liniji Aria Evo X dostupni su u tri završne obrade: “Black High Gloss”, “Prime Walnut”, “Moss Green High Gloss”. Kombiniranje prednjih panela s efektom kože s ovim finišima daje proizvodima pravi karakter i sofisticiranost. Uz zvučnike dolaze mrežice na magnetkoje osiguravaju idealnu, diskretnu integraciju u bilo koji životni prostor.

  Tip: Bass-reflex 2-sistemski centralni zvučnik

  Zvučničke jedinice: 2 x 6.5″ (16.5cm) Flax bass/midrange sa TMD® surround Aluminium/Magnesium ‘M’-shaped inverted dome TAM visokotoncem

  Frekvencijski raspon (+/-3dB): 57Hz – 30kHz

  Odziv na -6dB: 50Hz

  Osjetljivost: 91dB

  Nominalna impedancija: 8Ω

  Minimalna impedancija: 4.3Ω

  Preporučena snaga pojačala: 40 – 200W

  Crossover frequency: 2,800Hz

  Dimenzije (Visina x Širina x Dubina): 20 x 53.3 x 24.5 cm

  Težina: 10.5 kg


  Brandovi

  Focal

  Finiš

  Black High Gloss, Prime Walnut, Moss Green High Gloss

  Možda će vam se također svidjeti…