Focal Vestia N1
Focal – Vestia N°1

898,00  (6.766,00 kn)

898,00  (6.766,00 kn)

Focal – Vestia N°1

898,00  (6.766,00 kn)

2-sistemski “bookshelf” zvučnici, savršeni za manje prostore, cijena za par.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorije: , Oznaka:

Opis

Inspirirana čistim naslijeđem Focal “bookshelf” zvučnika, Vestia N°1 kombinira suptilnost s kompaktnim dizajnom dok pruža detaljno iskustvo slušanja. Ovaj dvosistemski bas-refleks zvučnik kombinira Focal tehnologije, poput Slatefiber konusa s recikliranim vlaknima od ugljika proizvedenima u našim francuskim radionicama, i ‘M’-oblikovanog invertiranog kupolastog TAM visokotonca za poboljšanje visokih tonova.

Zahvaljujući izboru harmoničnih i sofisticiranih završnih obrada – crne ili bijele prednje ploče s efektom kože, crnog sjaja, tamnog ili svijetlog drveta bočnih panela – ovi zvučnici lako se mogu instalirati u bilo koji interijer. Namijenjeni su svim ljubiteljima glazbe i savršeno se uklapaju u prostorije do 30m².

Dostupni kao opcionalna dodatna oprema, stalci – posebno dizajnirani za Vestia N°1 – imaju “nagnuti” profil koji omogućuje da zvučna pozornica bude usmjerena prema slušatelju, za još dublje uranjanje u zvuk  i intenzivnije emotivno iskustvo.

Theva N°1 su proizvedeni u Francuskoj i imaju dizajn s nježnim, sofisticiranim detaljima. S dodatnom prednjom pločom, elegantnim crnim ili drvenim završecima, metalnim prstenovima, magnetskom maskom i stražnjim bass-reflex otvorom, svaki pojedini detalj je izuzetno sofisticiran.

“SLATEFIBER” KONUS

Slatefiber tehnologija, ekskluzivna za Focal, uključuje upotrebu recikliranih, netkanih vlakana od ugljika primijenjenih kao sendvič između dva sloja termoplastičnog polimera. U svojoj potrazi za savršenošću, inženjeri Focala odlučili su se koristiti netkanim vlaknima od ugljika, usmjerenim u istom smjeru kako bi postigli još veću čvrstoću, bolje prigušenje, ali i laganoću – tri “osnovna” elementa zvučničkog pogonskog sklopa. Slatefiber konus proizvodi se u Francuskoj, u radionicama tvrtke Focal.

‘M’-SHAPED INVERTED DOME TAM TWEETER

Također proizveden u Francuskoj, u radionicama tvrtke Focal, ovaj visokotonski zvučnik sastoji se od invertiranog kupolastog konusa izrađenog od legure aluminija/magnezija i oblikovanog u poznatu “M” formu – ekskluzivnost Focala. Ovaj profil mu daje veću čvrstoću, smanjujući distorziju, uz širi kut difuzije. Pruža još finije visoke tonove.

BASS REFLEX OTVORI

Zvučnici Vestia imaju otvor prema naprijed za više frontalnog udara, uz dodatak otvora straga za obuhvatniji bas: bas-reflex profil koji poboljšava dubinu zvučne pozornice.

Tehničke informacije

Tip: 2-sistemski bass-reflex bookshelf zvučnici

Zvučničke jedinice: 6.5″ (16.5cm) Slatefiber Midbass; 1″ (25mm) Al/Mg inverted dome TAM tweeter

Osjetljivost: (2.83V/1m): 89.5 dB

Frekvencijski raspon (+/-3dB): 56Hz – 30kHz

Low frequency point (-6dB): 48Hz

Nominalna impedancija: 8 Ω

Minimalna impedancija: 4.5 Ω

Preporučena snaga pojačala: 25 – 120W

Crossover frequency: 2,800Hz

Dimezije(Širina x Dubina x Visina): 21.9 x 26 x 38.7 [cm]

Neto težina (s mrežicom): 7kg (komad)

Dimenzije kutije(Širina x Dubina x Visina): 58 x 38 x 48 [cm]

Neto težina s pakiranjem: 17.5kg (2 komada)


Dodatne informacije

Brandovi

Focal

Finiš

Black High Gloss, Dark Wood, Light Wood

Možda će vam se također svidjeti…