O nama

Glazba je sastavni dio života, ona je naš pokretač, naša duševna hrana, bez glazbe, život bi nam bio siromašan. Stoga, doživimo je na pravi način. Mi u Audiodreamu – hifi dućanu iz snova, našim kupcima pružamo vrhunski glazbeni užitak, želimo da oni uživaju u svojim glazbenim kolekcijama, jer glazba je naša strast. Bilo da kupujete svoj prvi sustav, želite ga nadograditi i poboljšati vaše iskustvo slušanja glazbe, obratite nam se s povjerenjem. Oprema vrhunskih proizvođača koje zastupamo čeka vaš posjet.

Ponovnim oživljavanjem vinila, njegovom sve većom popularnošću i nezamislivim prodajnim podacima, većim nego ikad prije, zastupamo i prodajemo neke od najrenomiranijih proizvođača gramofona, pojačala, zvučnika i ostale audiofilske opreme. Redovito su vrhunsko ocjenjivani u svojim kategorijama u svim specijaliziranim časopisima. Bez obzira na visinu vašeg proračuna, bio on malen ili poprilično izdašan, povest ćemo vas na glazbeno putovanje i ponovno otkrivanje glazbenih uživate u svojim prašnjavim gramofonskim pločama.

Osvježenje i opuštena atmosfera čekaju vas kako bismo vam posjet učinili ugodnim i zadovoljavajućim. Nazovite nas zbog demonstracije.

DNEVNIK JEDNE LJUBAVI

Naš je prostor uređen s ljubavlju i opremljen zvučnicima, pojačalima, gramofonima… koje su redom napravili svjetski poznati hi-fi konstruktori posvećeni ideji da stvore iluziju prisutnosti glazbenika u vašoj sobi kad god upalite svoj hi-fi.

RITAM STRASTI

Naš je showroom otvoren svim ljudima dobre volje koji u potrazi za savršenim zvukom žele kroz slušanje i isprobavanje uređaja doći do idealnog sustava za reprodukciju glazbe u svom prostoru.

mali ali moćni

Naš Tim

Darin
Darin