+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Samo par godina za nas

Mi u Audio dreamu smatramo da slušanje glazbe oplemenjuje čovjeka te mu život čini ljepšim. Također, znamo da je kvaliteta zvuka kod slušanja izuzetno bitna, jer naš mozak osim na svjesnoj razini procesira zvuk i podsvjesno, tako da ispravlja greške koje reproducira loš glazbeni izvor. Takvo slušanje s vremenom umara i čini čovjeka nervoznim.

Nasuprot tome, ako imamo dobar hi-fi slušanje glazbe nas opušta i puni pozitivnom energijom. Reprodukcija glazbe na vrhunskom sustavu je doživljaj koji mnogi uspoređuju s orgazmom, stoga je posjedovanje vrhunskog hi-fi sustava siguran recept za sreću!

Fasciniranost uređajima koji nam to mogu pružiti potakla nas je da 2003. godine osnujemo tvrtku Audio san. Ideja je bila da ostvarimo svoja dječačka sanjarenja o tome kako bi idealan hi-fi shop trebao izgledati, otuda i naziv “Audio dream”.

Naš recept uspjeha je jednostavan: pružiti klijentima ono što bi i mi sami kao kupci željeli dobiti. Dakle, ugodno smo uredili prostor, opremili ga zvučnicima, pojačalima, gramofonima… sve redom potpisanih od najboljih u biznisu. Kupnjom kod nas ne dobivate samo proizvod nego i trajnu uslugu podrške  i savjetovanja pri svakom vašem koraku na putu do zvučnog savršenstva.

Da smo na pravom putu govori nam činjenica da svakim danom imamo sve više stalnih kupaca i prijatelja, koji usmenom predajom i svojim zadovoljstvom svjedoče o glazbeno-zvučnoj sreći.

Stoga vas pozivamo da i vi koji sad ovo čitate navratite i postanete član kluba ljubitelja dobre glazbe i svega lijepoga.

“Bolje cijeli život uživati u dobrom zvuku nego tjedan dana u lošem.”

GRUNF

Dovitljivi mali čudaci

Darin

Darin

Bojan

Bojan

Danko

Danko