Focal Aria Evo X N3 Black HG
Focal – Aria EVO X N°3

3.998,00 

3.998,00 

Odaberi opcije

Focal – Aria EVO X N°3

3.998,00 

5% popusta na gotovinsko plaćanje pouzećem ili virmansko plaćanje

  3-sistemski samostojeći zvučnici!

  Aria Evo X N°3 su trosistemski samostojeći zvučnici s elegantnim dizajnom i malim otiskom. Impresivna dinamika, pojačani bas su ono što ih razlikuju od Aria Evo X N°2. Sa tri bass  driver-a, stvorit će spektakularan dojam u svakom kućnom kinu ili stereo hi-fi sustavu.
  Flax membrana zvučnika, izrađena od francuskog lanenog vlakna, pruža vrlo prirodan zvuk bez obojenosti, s bogatom reprodukcijom srednjeg područja i snažnim basom. visoki tonovi su vrlo glatki i čisti zahvaljujući Focal TAM visokotoncu.
  Aria Evo X N°3 utjelovljuje bit akustike za ljubitelje glazbe i filma, čineći je istaknutim hi-fi zvučnikom koji je mjerilo u svojoj kategoriji.

  SKU: N/A Kategorije: , Oznaka:

  Svilenkasto glatki visoki tonovi

  Focalova inovacija, proizvedena u Francuskoj – TAM visokotonac nudi širok kut difuzije i veću definiciju zvuka, bez usmjerenosti. Sastavljen od konusa invertiranog oblika slova ‘M’ od aluminija/magnezija, pruža besprijekornu harmoničnu ravnotežu i detaljan visoki ton impresivne nježnosti i jasnoće.

  Savršeno definirano srednjetonsko područje

  TMD surround s harmonijskim prigušenjem je patentirana Focalova inovacija koja poboljšava srednjetonski raspon i eliminira sve vibracije. Savladavanje srednjeg raspona ovisi o okruženju koje leži između čvrstog okvira zvučnika i pokretljivog konusa. Zahvaljujući stručnosti naših akustičkih inženjera, pronašli smo odgovor u tehnologiji TMD (Tuned Mass Damper), koja stabilizira okruženje kako bi još više homogenizirala tonove i stvorila neutralnost zvuka.

  FLAX MEMBRANA

  Patentirana od strane Focala i izrađena u našim radionicama, Flax membrana su francuska lanena vlakna između dva sloja staklenih vlakana. Ispunjava sve kriterije za konus visoke vjernosti zvuka: lagana je za dobru dinamiku, rigidna za podršku basu i prigušujuća kako bi pružila neutralan i prirodan zvuk, bez koloriranja. Također, reproducira bogati srednji raspon i izuzetno je oštra na niskim frekvencijama.

  DIZAJN I ZAVRŠNE OBRADBE

  Zvučnici u liniji Aria Evo X dostupni su u tri završne obrade: “Black High Gloss”, “Prime Walnut”, “Moss Green High Gloss”. Kombiniranje prednjih panela s efektom kože s ovim finišima daje proizvodima pravi karakter i sofisticiranost. Uz zvučnike dolaze mrežice na magnetkoje osiguravaju idealnu, diskretnu integraciju u bilo koji životni prostor.

  Tip Bass-reflex 3-sistemski samostojeći zvučnici

  Zvučničke jedinice: 3 x 6.5″ (16.5cm) Flax bass; 6.5″ (16.5cm) Flax srednjetonac sa TMD® surround;Aluminium/Magnesium ‘M’-shaped inverted dome TAM visokotoncem

  Frekvencijski raspon (+/-3dB): 39Hz – 30kHz

  Odziv na -6dB: 32Hz

  Osjetljivost: 92dB

  Nominalna impedancija: 8Ω

  Minimanal impedancija: 2.8Ω

  Preporučena snaga pojačala: 40 – 300W

  Crossover frequency: 260Hz/3,100Hz

  Dimenzije: (Visina x Širina x Dubina): 115 x 29.4 x 37.1 cm

  Težina: 29 kg (komad)


  Brandovi

  Focal

  Finiš

  Black High Gloss, Prime Walnut, Moss Green High Gloss

  Možda će vam se također svidjeti…