Focal Theva N3 Black
Focal – Theva N°3

1.698,00 

1.698,00 

Odaberi opcije

Focal – Theva N°3

1.698,00 

5% popusta na gotovinsko plaćanje pouzećem ili virmansko plaćanje

  3-sistemski samostojeći zvučnici

  Svojom visokokvalitetnom reprodukcijoma zvuka, Theva N°3 je vrhunski samostojeći Hi-Fi zvučnik. Iskustva slušanja su dinamična, precizna i moćna zahvaljujući svom TNF visokotoncu i tri Slatefiber konusna zvučnika, oba ekskluzivna Focalova tehnologija. Nagib njegovog stalka (Time Alignment) pruža optimalan prostorni zvuk usmjeren prema slušatelju, za besprijekornu preciznost.

  SKU: N/A Kategorije: , Oznaka:

  Theva N°3 su proizvedeni u Francuskoj i imaju dizajn s nježnim, sofisticiranim detaljima. S dodatnom prednjom pločom, elegantnim crnim ili drvenim završecima, metalnim prstenovima, magnetskom maskom i stražnjim bass-reflex otvorom, svaki pojedini detalj je izuzetno sofisticiran.

  Da biste stvorili potpuni, senzacionalni stereo sustav ili kućno kino, ne trebate tražiti dalje od Theva N°1, Theva N°2, Theva N°3-D, Theva Center, Theva Surround i SUB 600P subwoofera.

  SOFISTICIRANI FINIŠI
  Dostupan u elegantnom i modernom crnom, tamnom drvu i svijetlom drvu. Učinak drveta na bočnim panelima pruža toplinu. Ova linija se savršeno uklapa u klasične i moderne interijere, lijepo se kombinirajući s različitim stilovima namještaja i drugim materijalima poput metala, betona, kamena i drugih. Crni završetak nudi vječni sofisticirani ton, donoseći šarm i karakter svakoj prostoriji. Kućišta su redizajnirana i sada su još kompaktnija, zajedno s dodatnim prednjim pločama za čist završetak dok istovremeno čine proizvode još robusnijima.

  DETALJAN ZVUK
  Izuzetno i ekskluzivno za Focal te napravljen u Francuskoj, konus od Slatefibera izrađen je od recikliranih ugljičnih vlakana koja su postavljena kao punjenje između dva sloja termoplastičnog polimera. U potrazi za savršenstvom, naši inženjeri su se odlučili koristiti ne tkanim ugljičnim vlaknima koja su sva usmjerena u istom smjeru kako bi postigli veću krutost, bolje prigušenje i laganost – “osnovne” karakteristike odličnog zvučničkog elementa. Poznat po reprodukciji bogatog, dinamičnog i uravnoteženog zvuka, ovaj ekskluzivni konus koristi se u brojnim Focal proizvodima diljem naših linija kućnih, studijskih i automobilskih audio uređaja.

  IZVANREDNI VISOKI TONOVI
  Proizveden od strane Focala u Francuskoj, Aluminij/Magnezij TNF visokotonac s invertiranom kupolom pruža čiste i blage visoke tonove. Obod koji povezuje kupolu sa svojim stalkom koristi memorijsku pjenu pod nazivom Poron. Taj obod je izravno preuzet od čuvenog Beryllium visokotonca iz modela Utopia i smanjuje distorziju za trećinu u rasponu od 2000Hz do 3000Hz, koji je visoko osjetljiv za uho. Ovaj Focalov visokotonac jamči iznenađujuće stabilnu zvučnu pozornicu.

  Tip: Bass-reflex 3-sistemski samostojeći zvučnik

  Zvučničke jedinice: 2 x 61/2″ (16.5cm) Slatefiber bass; 6.5″ (16.5cm) Slatefiber srednjetonac: 1″ (25mm) Al/Mg inverted dome TNF visokotonoac

  Osjetljivost: 91dB

  Frekvencijski raspon: 48Hz – 28kHz

  Low-frequency cut-off: 39Hz

  Nominalna impedancija: 8 Ω

  Minimalna impedancija: 2.9 Ω

  Preporučena snaga pojačala: 40 – 250W

  Crossover frequency: 270Hz / 2700Hz

  Dimenzije (Visina x Širina x Dubina): 98.9 x 21.2 x 38.8 [cm]

  Neto težina (sa mrežicama): 20 kg

  Dimenzije kutije (Visina x Širina x Dubina): 34 x 48 x 110 [cm]

  Neto težina (s pakiranjem): 24.5 kg (komad)


  Brandovi

  Focal

  Finiš

  Black High Gloss, Dark Wood, Light Wood

  Možda će vam se također svidjeti…