Focal Aria EVO X N4 Prime Walnut
Focal – Aria EVO X N°4

4.598,00 

4.598,00 

Odaberi opcije

Focal – Aria EVO X N°4

4.598,00 

5% popusta na gotovinsko plaćanje pouzećem ili virmansko plaćanje

  3-sistemski samostojeći zvučnici!

  Aria Evo X N°4 predstavlja povratak autentičnoj akustici. Ova trosistemska, samostoječa zvučna kutija osmišljena je kako bi optimizirala reprodukciju zvuka. S aluminijsko/magnezijskim TAM visokotoncem s ‘M’-oblikovanim invertiranim kupolom, dva 21cm (8 inča) subwoofera i srednjotoncem s Flax membranom, idealno je rješenje za sve ljubitelje glazbe. S dodatnim bass-reflex sustavom za bolju dubinu zvuka, aluminijskom legurom baze i još mnogo toga, Aria Evo X N°4 pruža visokokvalitetan zvuk, za čisto uživanje u slušanju.

  Osim svoje zvučne izvedbe, pažljivo je dizajnirana, kombinacija klasičnog i modernog, kako bi se besprijekorno uklopila u svaki interijer.

  SKU: N/A Kategorije: , Oznaka:

  Svilenkasto glatki visoki tonovi

  Focalova inovacija, proizvedena u Francuskoj – TAM visokotonac nudi širok kut difuzije i veću definiciju zvuka, bez usmjerenosti. Sastavljen od konusa invertiranog oblika slova ‘M’ od aluminija/magnezija, pruža besprijekornu harmoničnu ravnotežu i detaljan visoki ton impresivne nježnosti i jasnoće.

  Savršeno definirano srednjetonsko područje

  TMD surround s harmonijskim prigušenjem je patentirana Focalova inovacija koja poboljšava srednjetonski raspon i eliminira sve vibracije. Savladavanje srednjeg raspona ovisi o okruženju koje leži između čvrstog okvira zvučnika i pokretljivog konusa. Zahvaljujući stručnosti naših akustičkih inženjera, pronašli smo odgovor u tehnologiji TMD (Tuned Mass Damper), koja stabilizira okruženje kako bi još više homogenizirala tonove i stvorila neutralnost zvuka.

  FLAX MEMBRANA

  Patentirana od strane Focala i izrađena u našim radionicama, Flax membrana su francuska lanena vlakna između dva sloja staklenih vlakana. Ispunjava sve kriterije za konus visoke vjernosti zvuka: lagana je za dobru dinamiku, rigidna za podršku basu i prigušujuća kako bi pružila neutralan i prirodan zvuk, bez koloriranja. Također, reproducira bogati srednji raspon i izuzetno je oštra na niskim frekvencijama.

  DIZAJN I ZAVRŠNE OBRADBE

  Zvučnici u liniji Aria Evo X dostupni su u tri završne obrade: “Black High Gloss”, “Prime Walnut”, “Moss Green High Gloss”. Kombiniranje prednjih panela s efektom kože s ovim finišima daje proizvodima pravi karakter i sofisticiranost. Uz zvučnike dolaze mrežice na magnetkoje osiguravaju idealnu, diskretnu integraciju u bilo koji životni prostor.

  Tip: Bass-reflex 3-sistemski samostojeći zvučnik

  Zvučničke jedinice: 2×8″ (21cm) Flax bass; 6.5″ (16.5cm) Flax midrange sa TMD® surroundAluminium/Magnesium ‘M’-shaped inverted dome TAM visokotoncem

  Frekvencijski raspon (+/-3dB): 37Hz – 30kHz

  Odziv na -6dB: 31Hz

  Osjetljivost: 92.5dB

  Nominalna impedancija: 8Ω

  Minimalna impedancija: 2.5Ω

  Preporučena snaga pojačala: 40 – 350W

  Frekvencija skretnice: 280Hz/2,600Hz

  Dimenzije (Visina x Širina x Dubina): 115 x 37.1 x 42 [cm]

  Težina: 35 kg


  Brandovi

  Focal

  Finiš

  Black High Gloss, Prime Walnut, Moss Green High Gloss

  Možda će vam se također svidjeti…