Focal Theva No3D Black
Focal – Theva N°3-D

1.998,00  (15.054,00 kn)

1.998,00  (15.054,00 kn)

Focal – Theva N°3-D

1.998,00  (15.054,00 kn)

3-sistemski samostojeći zvučnici s Dolby Atmos® efektima

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorije: , Oznaka:

Opis

“Theva N°3-D je zvučnik za kućno kino koji prostorno reproducira sve Vaše slušateljske doživljaje na najspektakularniji način. Zvučnik s usmjerenom preprekom, postavljen na vrhu zvučnika, reflektira zvučne valove prema stropu i reproducira 3D Dolby Atmos® zvučne efekte. Akcijske scene u zraku, kiša ili grmljavina – sve su oživljene. U kombinaciji s tehnologijom Slatefiber u zvučnicima i TNF visokotoncem – oba ekskluzivna Focalova tehnologija – zvuk je precizan i dinamičan.”

“Izrađen u Francuskoj, Theva N°3-D ima dizajn s delikatnim, sofisticiranim detaljima. S dodatnom prednjom pločom, glatkim crnim ili drvenim završecima, metalnim prstenovima, magnetskom zaštitnom mrežicom i pozicioniranim stražnjim “bass-reflex” otvorom, svaki pojedini detalj je iznimno sofisticiran.

Da biste stvorili senzacionalni potpuni stereo sustav ili kućno kino, ne morate dalje tražiti od Theva N°1, Theva N°2, Theva N°3, Theva Center, Theva Surround i SUB 600P subwoofera.”

DOLBY ATMOS®
Dolby Atmos® je tehnologija razvijena posebno za audio proizvode. Zvučnici opremljeni Dolby Atmos®-om su “omogućeni zvučnici”: osim svojih zvučničkih jedinica na prednjoj ploči (horizontalni kanali), uključuju i zvučničku jedinicu na vrhu (vertikalni kanal) koja reflektira zvuk po cijeloj prostoriji za slušanje. Ova tehnologija također izolira svaki zvuk iz originalnog zvučnog zapisa i miksa, kao neovisan zvučni objekt, za najdetaljniju reprodukciju zvuka, sve prostorno u 3 dimenzije. S Dolby Atmos®, emocionalnost kina prenosi se u samo središte Vašeg dnevnog boravka.”

SOFISTICIRANI FINIŠI
Dostupan u elegantnom i modernom crnom, tamnom drvu i svijetlom drvu. Učinak drveta na bočnim panelima pruža toplinu. Ova linija se savršeno uklapa u klasične i moderne interijere, lijepo se kombinirajući s različitim stilovima namještaja i drugim materijalima poput metala, betona, kamena i drugih. Crni završetak nudi vječni sofisticirani ton, donoseći šarm i karakter svakoj prostoriji. Kućišta su redizajnirana i sada su još kompaktnija, zajedno s dodatnim prednjim pločama za čist završetak dok istovremeno čine proizvode još robusnijima.

DETALJAN ZVUK
Izuzetno i ekskluzivno za Focal te napravljen u Francuskoj, konus od Slatefibera izrađen je od recikliranih ugljičnih vlakana koja su postavljena kao punjenje između dva sloja termoplastičnog polimera. U potrazi za savršenstvom, naši inženjeri su se odlučili koristiti ne tkanim ugljičnim vlaknima koja su sva usmjerena u istom smjeru kako bi postigli veću krutost, bolje prigušenje i laganost – “osnovne” karakteristike odličnog zvučničkog elementa. Poznat po reprodukciji bogatog, dinamičnog i uravnoteženog zvuka, ovaj ekskluzivni konus koristi se u brojnim Focal proizvodima diljem naših linija kućnih, studijskih i automobilskih audio uređaja.

IZVANREDNI VISOKI TONOVI
Proizveden od strane Focala u Francuskoj, Aluminij/Magnezij TNF visokotonac s invertiranom kupolom pruža čiste i blage visoke tonove. Obod koji povezuje kupolu sa svojim stalkom koristi memorijsku pjenu pod nazivom Poron. Taj obod je izravno preuzet od čuvenog Beryllium visokotonca iz modela Utopia i smanjuje distorziju za trećinu u rasponu od 2000Hz do 3000Hz, koji je visoko osjetljiv za uho. Ovaj Focalov visokotonac jamči iznenađujuće stabilnu zvučnu pozornicu.

Tehničke informacije

Tip: Bass-reflex 3-sistemski samostojeći zvučnik

Zvučničke jedinice: 2 x 6.5″ (16.5cm) Slatefiber bass; 6.5″ (16.5cm) Slatefiber srednjetonac, 1″ (25mm) Al/Mg inverted dome TNF visokotonac; 5″ (13cm) full-range speaker drive

Osjetljivost: 91dB

Frekvencijski raspon: 48Hz – 28kHz

Low-frequency cut-off: 39Hz

Nominalna impedancija: 8 Ω

Minimalna impedancija: 2.9 Ω

Preporučena snaga pojačala: 40 – 250W

Crossover frequency: 270Hz / 2700Hz

Dimenzije (Visina x Širina x Dubina): 101.9 x 21.2 x 38.8 [cm]

Neto težina (sa mrežicama): 22 kg

Dimenzije kutije (Visina x Širina x Dubina): 116 x 34 x 48 [cm]

Neto težina (s pakiranjem): 26.5 kg (komad)


Dodatne informacije

Brandovi

Focal

Finiš

Black High Gloss, Dark Wood, Light Wood

Možda će vam se također svidjeti…