Focal Bathys
Focal – Bathys

799,00 

799,00 

Odaberi opcije

Focal – Bathys

799,00 

5% popusta na gotovinsko plaćanje pouzećem ili virmansko plaćanje

  Uživajte u zvuku i slobodi kretanja uz Bathys, prve Focalove bežične ANC slušalice s čistim Hi-Fi zvukom.

  Njegove tehnologije Bluetooth® i Active Noise Cancellation nude potpunu slobodu kretanja i impresivno iskustvo slušanja bez smetnji od pozadinske buke. ‘Tiho’, ‘Meko’ ili ‘Transparency’: sve što trebate učiniti je odabrati jedan od ponuđenih načina za uklanjanje buke i krenuti na svoje prvoklasno glazbeno putovanje.

  Sa svojim zvučnicima Focal made in France, trajanjem baterije od 30 sati, finim materijalima i nizom značajki, Bathys slušalice uljepšavaju vašu svakodnevicu i vrijeme koje provodite vani.

  SKU: N/A Kategorije: , Oznaka:

  Bathys se može pohvaliti prepoznatljivom, bezvremenskom crno-srebrnom završnom obradom i dizajnerskim detaljima namijenjenim ponudi neusporedive lakoće, kompaktnosti i potpore. Ove ergonomske slušalice kombiniraju profinjene materijale – poput magnezija na jarmovima i kože na traci za glavu – što rezultira izvanrednom udobnošću za svaki oblik glave. Rešetke slušalica prikazuju vrlo estetske krivulje, dok Focalov simbol plamena uključuje sustav bijelog pozadinskog osvjetljenja koji se može aktivirati po želji.

  FOKALNA STRUČNOST
  Slušalice Bathys koriste prednosti Focalovog svjetski poznatog znanja o zvuku. Proizvedeni u Francuskoj korištenjem tehnologije iz najboljih Focal slušalica, njihovi patentirani aluminijski/magnezijski “M” kupolasti zvučnički pogoni isporučuju detaljan, precizan i dinamičan zvuk visoke vjernosti. Naši zvučni inženjeri također su ugradili USB-DAC način rada u slušalice za rezoluciju do 24 bita/192 kHz, jamčeći iznimnu i beskompromisnu kvalitetu zvuka za prijenosne slušalice.

  TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

  Bathys slušalice dolaze sa širokim rasponom mogućnosti povezivanja (Bluetooth® 5.1, Jack, USB) i opremljene su lako dostupnim kontrolnim gumbima. Podesivi EQ, glasovni asistenti Amazon Alex i Google Assistant te druge postavke dostupne su putem namjenske aplikacije dostupne na iOS-u i Androidu. Isporučuje se s dva kabela (4ft/1,2m Jack i 4ft/1,2m USB-C®) za optimalno ožičeno slušanje, kao i torbom za nošenje.

  Tip: Closed-back bežične slušalice s “active noise cancelling”

  Bluetooth technology® 5.1 Multipoint

  Bluetooth range® >15m

  Bluetooth frequency range® 2402MHz – 2480Mhz

  Audio codecs SBC, AAC, aptX™ Adaptive, aptX™

  Trajanje baterije:

  30 h Bluetooth® Noise Cancelling

  35 h Jack mod

  42 h USB DAC

  Glasovni asistenti: Google Assistant, Amazon Alexa

  Ostale značajke: Google “Fast Pair”

  Zvučničke jedinice: 40mm Aluminium-Magnesium ‘M’-shaped dome, made in France

  Frekvencijski raspon: 15Hz do 22kHz

  Harmonic distortion rate <0.2% @1kHz

  Mikrofoni: 8

  Težina: 350 g

  Prijenosna torbica: 24 x 21 x 7 cm

  Kontrolna aplikacija: Focal & Naim, iOS i Android kompatibilna

  Povezivost: Bluetooth® / Jack 3.5mm / USB-C®


  Brandovi

  Focal

  Boja

  Black, Dune

  KATEGORIJE
  BRANDOVI