Focal Theva Surround
Focal – Theva Surround

399,00  (3.006,00 kn)

399,00  (3.006,00 kn)

Dostupno uz narudžbu

Focal – Theva Surround

399,00  (3.006,00 kn)

2-sistemski surround zvučnik – zatvorena kutija, komad

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznaka:

Opis

Theva Surround je zvučnik za montažu na zid iz Theva serije. On upotpunjuje vaš Home Cinema sustav i lako se može instalirati na različitim mjestima . S TNF visokotoncem i srednjetonskim Slatefiber zvučnikom – oba ekskluzivna Focal tehnologija – prostorizira svaku sesiju slušanja za nevjerojatno iskustvo zvuka bez kompromisa.

Proizveden u Francuskoj, Theva Surround ima dizajn sa delikatnim, rafiniranim detaljima. Sa dodatnom prednjom pločom, elegantnim crnim ili drvenim završetkom, metalnim prstenovima, te magnetnom mrežicom, svaki pojedinačni detalj je visoko rafiniran.

On je savršen partner za Theva N°1, Theva N°2, Theva N°3, Theva N°3-D i Theva Center zvučnike, kao i za SUB 600P subwoofer, stvarajući senzacionalan kućni kino sistem.

SOFISTICIRANI FINIŠI
Dostupan u elegantnom i modernom crnom, tamnom drvu i svijetlom drvu. Učinak drveta na bočnim panelima pruža toplinu. Ova linija se savršeno uklapa u klasične i moderne interijere, lijepo se kombinirajući s različitim stilovima namještaja i drugim materijalima poput metala, betona, kamena i drugih. Crni završetak nudi vječni sofisticirani ton, donoseći šarm i karakter svakoj prostoriji. Kućišta su redizajnirana i sada su još kompaktnija, zajedno s dodatnim prednjim pločama za čist završetak dok istovremeno čine proizvode još robusnijima.

DETALJAN ZVUK
Izuzetno i ekskluzivno za Focal te napravljen u Francuskoj, konus od Slatefibera izrađen je od recikliranih ugljičnih vlakana koja su postavljena kao punjenje između dva sloja termoplastičnog polimera. U potrazi za savršenstvom, naši inženjeri su se odlučili koristiti ne tkanim ugljičnim vlaknima koja su sva usmjerena u istom smjeru kako bi postigli veću krutost, bolje prigušenje i laganost – “osnovne” karakteristike odličnog zvučničkog elementa. Poznat po reprodukciji bogatog, dinamičnog i uravnoteženog zvuka, ovaj ekskluzivni konus koristi se u brojnim Focal proizvodima diljem naših linija kućnih, studijskih i automobilskih audio uređaja.

IZVANREDNI VISOKI TONOVI
Proizveden od strane Focala u Francuskoj, Aluminij/Magnezij TNF visokotonac s invertiranom kupolom pruža čiste i blage visoke tonove. Obod koji povezuje kupolu sa svojim stalkom koristi memorijsku pjenu pod nazivom Poron. Taj obod je izravno preuzet od čuvenog Beryllium visokotonca iz modela Utopia i smanjuje distorziju za trećinu u rasponu od 2000Hz do 3000Hz, koji je visoko osjetljiv za uho. Ovaj Focalov visokotonac jamči iznenađujuće stabilnu zvučnu pozornicu.

Tehničke informacije

Tip: 2-sistemski surround zvučnik, zatvorena kutija

Zvučničke jedinice: 6.5″ (16.5cm) Slatefiber Midrange/Bass; 1″ (25mm) Al/Mg inverted dome TNF visokotonac

Osjetljivost: 89 dB

Frekvencijski raspon: 80Hz – 28kHz

Low-frequency cut-off: 67Hz

Nominalna impedancija: 8 Ω

Minimalna impedancija: 4.5 Ω

Preporučena snaga pojačala: 25 – 100W

Crossover frequency: 3000Hz

Dimenzije (Visina x Širina x Dubina): 44.3 x 31.6 x 10.7 [cm]

Neto težina (s mržicom): 5.5 kg

Dimenzije kutije (Visina x Širina x Dubina): 56 x 47 x 18 [cm]

Neto težina (s pakiranjem): 7 kg


Dodatne informacije

Brandovi

Focal

Možda će vam se također svidjeti…