Focal Theva Center Black
Focal – Theva Center

399,00  (3.006,00 kn)

399,00  (3.006,00 kn)

Focal – Theva Center

399,00  (3.006,00 kn)

2-sistemski centralni zvučnik

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorije: , Oznaka:

Opis

Theva Center je savršen dodatak zvučnicima u vašem Theva kućnom kinu. Sa TNF visokotoncem i dva zvučnika sa Slatefiber konusom, Theva Center reproducira jasne dijaloge iz svakog filma, sa visokim nivoom detalja. Dizajniran je da se postavi na komad namještaja ili na svoj stalak (dostupan kao opcija), kao elegantan dodatak unutrašnjem prostoru.

Proizveden u Francuskoj, Theva Center ima dizajn sa delikatnim, rafiniranim detaljima. Sa dodatnom prednjom pločom, elegantnim crnim ili drvenim završetkom, metalnim prstenovima, magnetnom mrežicom te pozicioniranim stražnjim otvorom, svaki pojedinačni detalj je visoko rafiniran.

On je savršen partner za Theva N°1, Theva N°2, Theva N°3, Theva N°3-D i Theva Surround zvučnike, kao i za SUB 600P subwoofer, stvarajući senzacionalan kućni kino sistem.

SOFISTICIRANI FINIŠI
Dostupan u elegantnom i modernom crnom, tamnom drvu i svijetlom drvu. Učinak drveta na bočnim panelima pruža toplinu. Ova linija se savršeno uklapa u klasične i moderne interijere, lijepo se kombinirajući s različitim stilovima namještaja i drugim materijalima poput metala, betona, kamena i drugih. Crni završetak nudi vječni sofisticirani ton, donoseći šarm i karakter svakoj prostoriji. Kućišta su redizajnirana i sada su još kompaktnija, zajedno s dodatnim prednjim pločama za čist završetak dok istovremeno čine proizvode još robusnijima.

DETALJAN ZVUK
Izuzetno i ekskluzivno za Focal te napravljen u Francuskoj, konus od Slatefibera izrađen je od recikliranih ugljičnih vlakana koja su postavljena kao punjenje između dva sloja termoplastičnog polimera. U potrazi za savršenstvom, naši inženjeri su se odlučili koristiti ne tkanim ugljičnim vlaknima koja su sva usmjerena u istom smjeru kako bi postigli veću krutost, bolje prigušenje i laganost – “osnovne” karakteristike odličnog zvučničkog elementa. Poznat po reprodukciji bogatog, dinamičnog i uravnoteženog zvuka, ovaj ekskluzivni konus koristi se u brojnim Focal proizvodima diljem naših linija kućnih, studijskih i automobilskih audio uređaja.

IZVANREDNI VISOKI TONOVI
Proizveden od strane Focala u Francuskoj, Aluminij/Magnezij TNF visokotonac s invertiranom kupolom pruža čiste i blage visoke tonove. Obod koji povezuje kupolu sa svojim stalkom koristi memorijsku pjenu pod nazivom Poron. Taj obod je izravno preuzet od čuvenog Beryllium visokotonca iz modela Utopia i smanjuje distorziju za trećinu u rasponu od 2000Hz do 3000Hz, koji je visoko osjetljiv za uho. Ovaj Focalov visokotonac jamči iznenađujuće stabilnu zvučnu pozornicu.

Tehničke informacije

Tip: 2-sistemski centralni zvučnik (zatvorena kutija)

Zvučničke jedinice: 2 x 16.5 cm slatefiber Midrange/Bass; 1″ (25mm) Al/Mg inverted dome TNF visokotonac

Osjetljivost: 91 dB

Frekvencijski raspon: 59 Hz – 28 kHz

Low-frequency cut-off: 51Hz

Nominalna impedancija: 8 Ω

Minimalna impedancija: 3.8 Ω

Preporučena snaga pojačala: 40 – 200W

Crossover frequency: 2100 Hz

Dimenzije (Visina x Širina x Dubina): 21.2 x 53 x 26 [cm]

Neto težina (sa zaštitnom mrežicom): 10 kg

Dimenzije kutije (Visina x Širina x Dubina): 32 x 62 x 39 [cm]

Težina kutije: 12 kg


Dodatne informacije

Brandovi

Focal

Finiš

Black High Gloss, Dark Wood, Light Wood

Možda će vam se također svidjeti…