+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Rega – Planar 2

4.650,00 kn (617,16)

Gramofon Planar 2 vraća se u postavu.

Novi Planar 2 razvijen je u protekle dvije godine zajedno s nedavno objavljenim Planarom 3. Sadrži potpuno novu RB220 ručicu koja je puna novih revolucionarnih rješenja.

Kategorije: , Oznaka:

Recenzije

What Hi-Fi?
Record Player Pros
World of turntables
Vinyl Restart

Novi motor od 24v, s niskom razinom buke, postolje od laminiranog akrila, novoprojektirani središnji ležaj i još mnogo toga. Svaka značajka ovog inovativnog novog gramofona dizajnirana je tako da iz vaše kolekcije vinila izdvoji maksimalnu količinu informacija i detalja.

Ručica
Sadrži potpuno novu RB220 koja je prepuna novih revolucionarnih značajki.
Uključujući novo ultra nisko trenje, Rega je dizajnirala po narudžbi kuglične ležajeve s nultim hodom, smještene u potpuno novom, tvrđem i laganom kućištu ležaja, koje je razvijeno s novom automatskim “biasom”, negirajući potrebu da korisnik postavi “bias”, čineći ga gotovo potpuno “Plug and play”, osim jednostavnog balansiranja ručice. Novo kućište također uključuje integriranu kopču za ruku i koristi najnoviju Reginu prilagođenu aluminijsku cijev za ruke.

Ležaj
Planar 2 ima novi 11 mm samoosiguravajući mesingani ležaj koji nudi poboljšano prianjanje i manje naprezanja na ležaju sprječavajući prijenos potencijalne energije.

Postolje
Postolje od laminiranog akrilnog sloja visokog sjaja, tvrđi i znatno poboljšani izgled s ergonomskipostavljenim prekidačem za napajanje. Dva dostupna završna finiša: sjajna crna i sjajna bijela

Motor
Novi motor s niskim nivoom buke od 24v, niskim vibracijama i novi PCB.

Ploča
Novo float staklo ‘Optiwhite’ 10mm – Poboljšana preciznost tanjura.

Preoblikovana stopala
Novi poboljšani sklop stopala za povećanje stabilnosti i smanjenje prijenosa vibracija.

Carbon MM zvučnica
Isporučuje se standardno na svim Planar 2 gramofonima za jednostavnu praktičnost pri uključivanju i reprodukciji.

Poklopac motora
Saintegriranim hlađenjem.

Dodatni štitnici poklopca/postolja
Isporučuju se kako bi se spriječilo stvaranje tragova na postolju i kako bi izgledao bolje.

 

tech info Rega – Planar 2


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    €1 = 7.53450 kn

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.