+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Rega – RB220

2.040,00 kn (270,75)

Rega gramofonska ručica

RB220 gramofonska ručica

RB220 je najnovija inkarnacija jedne od Reginih najpopularnijih ručica.
Najnoviji dizajn u potpunosti iskorištava potpuno novu cijev za ruku i trenutni sustav ugradnje u tri točke. Svaki RB220 pedantno je ručno sastavljen, stvarajući precizno izrađenu tonarmu koja postiže izuzetno niske razine trenja i performanse daleko iznad očekivanja proizvoda po ovoj cijeni.

RB220 koristi Reginu prilagođenu jednodijelnu aluminijsku cijev za ručice, pažljivo izrađenu za optimizaciju performansi i smanjenje stresa na polimernim ležajevima dizajniranim od strane tvrtke Rega. Svaka se gramofonska ruka pažljivo sastavlja ručno pomoću prilagođenih alata tvrtke Rega i postavki zakretnog momenta kako bi se zajamčile optimalne performanse. Ova razina njege osigurava savršeno praćenje i maksimalizira količinu informacija koje zvučnica može izvući sa površine zapisa.RB220 ima unaprijed postavljenu pristranost što ovu ruku čini još jednostavnijom za postavljanje od prethodnih modela. Dizajnirani Rega sustav bias prilagodit će količinu biasa dok ručica za gramofon prati zapis osiguravajući ravnomjerno praćenje i negiranje potrebe za korisničkim postavkama. Ova Rega ruka za gramofon precizno je izrađen proizvod. Da bi se stvorile niske razine trenja i zadovoljili minimalni zahtjevi za masom, mnogi dijelovi ruke su osjetljivi i zahtijevaju pažljivo rukovanje. S rukom se uvijek treba postupati s poštovanjem i ni u kojem slučaju ne smije se uklanjati niti miješati bilo koji dio. Svaki pokušaj modifikacije ili popravka ovog proizvoda, osim službenog trgovca tvrtke Rega navedenog na www.rega.co.uk, poništit će doživotno jamstvo.

Effective mass – Low / 11g

Overhang 17.2mm

Mounting distance platter center to arm hole center 222mm


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    €1 = 7.53450 kn

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.