+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Rega – Aphelion 2

31.190,00 kn (4.139,62)

Rega MC gramofonska zvučnica

Kategorije: , Oznaka:

Aphelion 2 MC zvučnica referentne razine
Vrhunska u mikro inženjerstvu, preciznosti, inovacijama i izradi.

Aphelion 2 je 4. generacija jedinstvenih Reginih ručno izrađenih MC zvučnica.
Podizanjem tehnologije razvijene od originalnog Apheliona i najnovije Aphete 3 na sljedeću razinu, naši su inženjeri sada fino dotjerali svaki aspekt izvornog dizajna.

Aphelion 2 sadrži konzolu s šipkom od borona koja je sada opremljenanajnaprednijim dijamantnim profilom “finog tipa”, u kombinaciji sa super snažnim neodimijskim magnetom i zavojnicom koja je pažljivo namotana na željezni mikrokriž. Smanjenje težine generatora omogućuje veću slobodu praćenja vinilastog utora osiguravajući da se iz vinila izvuče još više detalja. Aphelion 2 smješten je u jednom komadu, u eloksiranom aluminijskom crnom tijelu i zaštićen CAD dizajniranim prozirnim krutim poklopcem da se zaštitite unutarnje fine žice, čineći rukovanje istodobno sigurnim i bez rizika.

Aphelion 2 savršen je partner za višestruko nagrađivani gramofon Planar 10, a može se isporučiti u tvorničkom paketu s popustom.

Ručno izrađena MC zvučnica Aphelion 2 vrhunska je u mikro inženjerstvu i dizajnu. Ovaj revolucionarna nova zvučnica zajamčeno će dohvatiti više glazbe s vašeg vinila nego ikad prije.Da bi poboljšali krutost, korištena je konzola od boronove šipke za povećanje točnosti praćenja i krajnjih performansi profila „Fine Line Type“. Moving Coil dizajn zvučnice jedinstven je u svom pristupu u postizanju generatora ultra male mase koji je nedampiran (bez vezne žice) pomoću jedinstvenog romboidnog stožera za konzolu, pogonjen ekskluzivno sa neodimijskim magnetnim sustavom. Ova vrsta dizajna zahtijeva projektirano tijelo s nultom tolerancijom, što je Regino područje stručnosti, a s Aphelionom 2 ta su tijela izrađena od jednog komada najkvalitetnijeg aluminija. Ovo je težak i skup postupak koji zahtijeva svo Regino četrdeset i sedam godišnje iskustvo. Konkretno, potrebno je „nulto“ odstupanje tijela u poravnanju i dimenzijama rupe za pričvršćivanje zakretne pločice i odnosa rupe za pričvršćivanje magnetnog mehanizma.

Specifications :


Tracking Pressure 1.9 g

Input load impedance 100 ohms

Output impedance 10 ohms

Nominal output voltage 350μV

Channel Balance : ≥ 10μV

Separation : ≥ -29dB


Mass 6g


Key Features :


Graded zero tolerance black anodised aluminium body

Boron rod cantilever

‘Fine Line Type’ profile, nude diamond stylus

Iron micro cross & coil assembly making one of the worlds smallest MC generators.

Worlds most powerful minaturised neodymium magnet.

High specification fine wire 0.018mm


Load settings for adjustable MC stages


Impedance -100ohm

Capacitance – 1000pF

Gain setting – High (‘On’ position for Rega phono stages )


MC dip switch settings for all adjustable Rega MC cartridge models.


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    €1 = 7.53450 kn

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.