Rega Neo PSU MK2
Rega – Neo PSU MK2

319,00 

319,00 

Dostupno uz narudžbu

Rega – Neo PSU MK2

319,00 

5% popusta na gotovinsko plaćanje pouzećem ili virmansko plaćanje

  Nova verzija Neo MK2 ima redizajnirano kućište kako bi se uskladila s drugim proizvodima iz linije. Napajanje Neo MK2 je napredno napajanje za gramofone koje omogućuje korisniku fino podešavanje brzine, napredni antivibracijski sklop motora i praktičnost elektroničke promjene brzine. Neo MK2 će biti dobrodošao dodatak za bilo koji kompatibilni Rega gramofon jer smanjuje buku motora, poboljšava stabilnost brzine i točnost rotacijske brzine.

  Dostupno uz narudžbu

  Neo MK2 PSU je kompatibilan s sljedećim modelima Rega gramofona:

  P3-24 / RP3 / Planar 3 od 2016. godine do danas / RP6 / P5 / P7 / RP40 specijalno izdanje / RP8 I svaki stariji Rega gramofon koji je opremljen našim naknadnim setom nadogradnje na 24V.

  Koristeći isti DSP (digitalnu obradu signala) generator koji se nalazi u napajanju Planar 10, Neo MK2 je izgrađen na temelju visokostabilnog kristala.

  DSP generator će podijeliti točan signal s kristala na točnu frekvenciju potrebnu za okretanje tanjura odabrane brzine dok istovremeno stvara gotovo savršen sinusni val za pokretanje 24V motora. Fino podešavanje brzine vrši se putem stražnje ploče pomoću prilagođenog alata za podešavanje Neo (isporučen).

  Modeli gramofona Planar 6 i Planar 8 koji uključuju Neo sada će biti isporučeni s ugrađenim Neo MK2 kao standardnom opremom.

  Izlaz za bi-fazni motor: 24 V AC, zaštićen resetabilnim osiguračem


  Potrošnja energije: 7,2 W


  Napon: 24 V AC


  Napajanje: Samo Rega PS1


  Korak promjene kontrole brzine: 0,01 RPM


  PS1 (EU – Euro 2-pinski priključak) Ulaz: 230 V ~ 50 Hz 0,07 A / Izlaz: 24 V ~ 350 mA AC


  Brandovi

  Rega

  Kategorije

  Gramofoni i oprema, Napajanja za gramofone

  Možda će vam se također svidjeti…