Focal Vestia N2 Dark Wood
Focal – Vestia N°2

1.999,00 

1.999,00 

Odaberi opcije

Focal – Vestia N°2

1.999,00 

5% popusta na gotovinsko plaćanje pouzećem ili virmansko plaćanje

  3-sistemski  samostojeći zvučnici, cijena za par.

  SKU: N/A Kategorije: , Oznaka:

  Vestia N°2 je trosistemski samostojeći zvučnik s bass-reflex sustavom koji kombinira eleganciju nenametljivog dizajna s preciznošću modernog hi-fi zvučnika.

  Spaja Focal tehnologije, poput Slatefiber membrane napravljene od recikliranih ugljičnih vlakana u našim francuskim radionicama, i ‘M’-oblikovanog invertiranog dome TAM visokotonca za poboljšanje visokih tonova. Nakošeni stalci na zvučnicima znače da se zvučna slika može usredotočiti na slušatelja (Time Alignment), za još dublje uranjanje u muziku i emocionalnost.

  Zahvaljujući izboru harmoničnih i sofisticiranih završnih obrada – crna ili bijela prednja ploča koja imitira kožu, crni visoki sjaj, tamno ili svijetlo drvo bočne ploče – ovi zvučnici se lako mogu integrirati u bilo koji interijer. Vestia N°2 je idealna za prostorije od 20m², s preporučenim razmakom za slušanje od 3 metra. Može se kombinirati sa SUB 600P subwooferom za još bolji sustav i “full-range” bas.

  “SLATEFIBER” KONUS

  Slatefiber tehnologija, ekskluzivna za Focal, uključuje upotrebu recikliranih, netkanih vlakana od ugljika primijenjenih kao sendvič između dva sloja termoplastičnog polimera. U svojoj potrazi za savršenošću, inženjeri Focala odlučili su se koristiti netkanim vlaknima od ugljika, usmjerenim u istom smjeru kako bi postigli još veću čvrstoću, bolje prigušenje, ali i laganoću – tri “osnovna” elementa zvučničkog pogonskog sklopa. Slatefiber konus proizvodi se u Francuskoj, u radionicama tvrtke Focal.

  ‘M’-SHAPED INVERTED DOME TAM TWEETER

  Također proizveden u Francuskoj, u radionicama tvrtke Focal, ovaj visokotonski zvučnik sastoji se od invertiranog kupolastog konusa izrađenog od legure aluminija/magnezija i oblikovanog u poznatu “M” formu – ekskluzivnost Focala. Ovaj profil mu daje veću čvrstoću, smanjujući distorziju, uz širi kut difuzije. Pruža još finije visoke tonove.

  BASS REFLEX OTVORI

  Zvučnici Vestia imaju otvor prema naprijed za više frontalnog udara, uz dodatak otvora straga za obuhvatniji bas: bas-reflex profil koji poboljšava dubinu zvučne pozornice.

  Tip: 3-sistemski bass-reflex samostojeći zvučnik

  Zvučničke jedinice: 2 x 6.5″ (16.5cm) Slatefiber Woofer; 6.5″ (16.5cm) Slatefiber Midbass; 1″ (25mm) Al/Mg inverted dome TAM visokotonac

  Osjetljivost (2.83V/1m): 91.5dB

  Frekvencijski raspon (+/-3dB): 47Hz – 30kHz

  Low frequency point: (-6dB) 37Hz

  Nominalna impedancija: 8 Ω

  Minimalna impedancija: 3 Ω

  Preporučena snaga pojačala: 40 – 250W

  Crossover frequency: 280Hz / 2,800Hz

  Dimenzije (Širina x Dubina x Visina): 25.6 x 37.1 x 101.2 [cm]

  Neto težina (s mrežicom): 22 kg

  Dimenzije kutije (Širina x Dubina x Visina) : 31 x 47.5 x 111 [cm]

  Neto težina (s kutijom): 26 kg


  Brandovi

  Focal

  Finiš

  Black High Gloss, Dark Wood, Light Wood

  Možda će vam se također svidjeti…