Naim Uniti Star
Naim – Uniti Star

Original price was: 4.699,00 €.Current price is: 3.799,00 €.

Original price was: 4.699,00 €.Current price is: 3.799,00 €.

2 na zalihi

Naim – Uniti Star

Original price was: 4.699,00 €.Current price is: 3.799,00 €.

5% popusta na gotovinsko plaćanje pouzećem ili virmansko plaćanje

  Uniti Star je glazbeni sustav stvoren za ljude koji znaju što žele. Za ljude koji znaju kako žele slušati glazbu i što žele čuti. Za ljude koji ne pristaju ni na najmanji kompromis kada se radi o zvuku, tehničkim performansama ili dizajnu!

  2 na zalihi

  Kategorija: Oznaka:

  Naimov Uniti Star je, kako I samo ime kaže, “zvijezda večeri”! S mnoštvom mogućnosti i činjenicom da omogućuje puštanje, spremanje, „prženje” i lako prebacivanje glazbe, te spajanje na bilo koji drugi uređaj, Uniti Star pruža neograničene mogućnosti. Razlikuje ga mogućnost korištenja (možda starinskog) CD-a, koja ga čini puno raznovrsnijim od sličnih proizvoda. Star je, jednostavno rečeno, sveobuhvatan glazbeni sustav koji može ispuniti sve vaše audiofilske želje.

  Pogledajte kratak uvod o Naimovoj Uniti seriji:

  Može se koristiti s bilo kojim setom zvučnika, spajati na sve streaming servise, a i povećati kvalitetu zvuka bilo koje konzole ili TV-a. Kako god željeli slušati glazbu, Naimov Uniti Star spreman je to izvršiti!

  Iako većina ne obraća pažnju na tehničku izvedbu, dizajnirati sustav koji spaja modernu tehnologiju, CD, i savršen zvuk, zahtijevalo je savršenu preciznost u izvedbi. Posebna pažnja posvećena je termalnoj stabilnosti uređaja i smanjivanju neslaganja među komponentama.

  Kada pričamo o zvuku, Uniti Star zadovoljava sva „nepca”, bez obzira na žanr. Stvara čist, jasan i neutralan zvuk, u kojem do izražaja dolazi glazba. Nepretenciozan je, ali sposoban dočarati i najmanje suptilne nijanse skladbe ubojitom preciznošću.

  Uniti Star nije običan sustav. On je stvoren za ljude koji znaju što žele. Za ljude koji znaju kako žele slušati glazbu i što žele čuti. Za ljude koji ne pristaju ni na najmanji kompromis kada se radi o zvuku, tehničkim performansama ili dizajnu!

  U svom cjenovnom rangu, Uniti Star je ispred konkurencije. Jednostavno rečeno, kupujete savršenstvo zvuka.

  Posjetite nas i poslušajte ga uživo! Dođite u naš dućan u Zagrebu i pitajte nas što god vas zanima. Mi smo tu da vam pokažemo Naimov Uniti Star u svom njegovom sjaju!

  Dimensions and Weight

  95 mm x 432 mm x 265 mm (H x W x D)

  13 kg


  Connectivity

  Audio Inputs

  2 x Optical TOSLink (up to 24bit/192kHz)

  2 x Coaxial RCA (up to 24bit/192kHz, DoP 64Fs)

  1 x BNC (up to 192kHz, DoP 64Fs)

  1 x HDMI ARC

  1 x RCA

  1 x 5-pin DIN

  2 x USB Type A socket (front and rear)

  1 x SD card


  Audio Outputs

  1 x Stereo power amplifier

  1 x RCA sub/pre output

  1 x 3.5mm headphone jack


  Brandovi

  Naim

  Možda će vam se također svidjeti…