+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Naim – Uniti Star

36.690,00 kn

Uniti Star je glazbeni sustav stvoren za ljude koji znaju što žele. Za ljude koji znaju kako žele slušati glazbu i što žele čuti. Za ljude koji ne pristaju ni na najmanji kompromis kada se radi o zvuku, tehničkim performansama ili dizajnu!

Kategorija: Oznaka:

Naimov Uniti Star je, kako I samo ime kaže, “zvijezda večeri”! S mnoštvom mogućnosti i činjenicom da omogućuje puštanje, spremanje, „prženje” i lako prebacivanje glazbe, te spajanje na bilo koji drugi uređaj, Uniti Star pruža neograničene mogućnosti. Razlikuje ga mogućnost korištenja (možda starinskog) CD-a, koja ga čini puno raznovrsnijim od sličnih proizvoda. Star je, jednostavno rečeno, sveobuhvatan glazbeni sustav koji može ispuniti sve vaše audiofilske želje.

Pogledajte kratak uvod o Naimovoj Uniti seriji:

Može se koristiti s bilo kojim setom zvučnika, spajati na sve streaming servise, a i povećati kvalitetu zvuka bilo koje konzole ili TV-a. Kako god željeli slušati glazbu, Naimov Uniti Star spreman je to izvršiti!

Iako većina ne obraća pažnju na tehničku izvedbu, dizajnirati sustav koji spaja modernu tehnologiju, CD, i savršen zvuk, zahtijevalo je savršenu preciznost u izvedbi. Posebna pažnja posvećena je termalnoj stabilnosti uređaja i smanjivanju neslaganja među komponentama.

Kada pričamo o zvuku, Uniti Star zadovoljava sva „nepca”, bez obzira na žanr. Stvara čist, jasan i neutralan zvuk, u kojem do izražaja dolazi glazba. Nepretenciozan je, ali sposoban dočarati i najmanje suptilne nijanse skladbe ubojitom preciznošću.

Uniti Star nije običan sustav. On je stvoren za ljude koji znaju što žele. Za ljude koji znaju kako žele slušati glazbu i što žele čuti. Za ljude koji ne pristaju ni na najmanji kompromis kada se radi o zvuku, tehničkim performansama ili dizajnu!

U svom cjenovnom rangu, Uniti Star je ispred konkurencije. Jednostavno rečeno, kupujete savršenstvo zvuka.

Posjetite nas i poslušajte ga uživo! Dođite u naš dućan u Zagrebu i pitajte nas što god vas zanima. Mi smo tu da vam pokažemo Naimov Uniti Star u svom njegovom sjaju!

Dimensions and Weight

95 mm x 432 mm x 265 mm (H x W x D)

13 kg


Connectivity

Audio Inputs

2 x Optical TOSLink (up to 24bit/192kHz)

2 x Coaxial RCA (up to 24bit/192kHz, DoP 64Fs)

1 x BNC (up to 192kHz, DoP 64Fs)

1 x HDMI ARC

1 x RCA

1 x 5-pin DIN

2 x USB Type A socket (front and rear)

1 x SD card


Audio Outputs

1 x Stereo power amplifier

1 x RCA sub/pre output

1 x 3.5mm headphone jack


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.