Gryphon powerzone 3_20
The Gryphon – Powerzone 3

16.125,00 

16.125,00 

Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

The Gryphon – Powerzone 3

16.125,00 

5% popusta na gotovinsko plaćanje pouzećem ili virmansko plaćanje

  Zaboravite sve što znate o obradi signala: u usporedbi sa svim drugim uređajima za kondicioniranje snage, Gryphon PowerZone 3 uvodi jedinstven i potpuno superioran način poboljšanja signala koji prolazi kroz njega. U električnom krugu, protok struje prati mikro-vibracije na molekularnoj razini; zapravo, svaki protok struje je, po definiciji, prijenos energije kroz mikro-vibracije. Slijedeći teoriju i pristup Paula Hafnera, vibracija elektrona u vodiču stvara niz sitnih rezonanci koje generira signal koji prolazi kroz njega. Paulov specifični pristup razlikuje Dinamički (promjenjivi) signal od Statičkog signala.

  SKU: N/A Kategorije: , Oznaka:

  U tipičnom krugu, prijenos promjenjivog signala kroz vodič stvara nekontroliranu rezonancu, analogno-aerodinamičke turbulencije, zbog nasumične kristalne strukture vodiča kroz koji signal prolazi. Cilj je, dakle, optimizirati protok struje unutar puta signala. Slanjem energije kroz fokusirane i idealizirane kristalne strukture vodiča, PowerZone 3 optimizira vibracijski protok elektrona i minimizira lažne rezonance i izobličenja koja oni stvaraju. To se postiže pomoću vlasničkog pristupa HafnerTech™ vodiču, patentiranog dizajna koji se sastoji od prilagođenih kristalnih struktura koje omogućuju ovaj vibracijski protok na neometan način. Kao rezultat toga, jer nema gubitka energije, ova tehnologija ne stvara dodatnu buku ili toplinu. Cilj ovih vodiča je stvoriti neutralno, optimizirano okruženje kroz koje AC snaga može prolaziti bez uvođenja stresa, konfuzije i izobličenja u signal, ali poboljšava brzinu i preciznost prenesene struje.

  Koncepciju Paula Hafnera, osnivača Quantum Acoustics SRL, Gryphon PowerZone 3 komponente koriste seriju HafnerTech™ modula vodiča koji su namjenski projektirani za postizanje idealiziranog prijenosa audio signalne snage. Na temelju principa Teorije Kvantne Akustične Rezonantne Povratne Informacije, ovi moduli imaju koristi od pažljivo prilagođenih geometrijskih struktura na molekularnoj razini koje usmjeravaju vibracijski protok elektrona. To se postiže bez ikakvog ograničavanja struje, filtriranja ili aktivne obrade signala kako bi se očuvao integritet AC signala. HafnerTech™ moduli su zaliveni u smolu kako bi se smanjila vibracija i isporučila vrhunska kvaliteta izrade očekivana od svih Gryphon komponenti.

  Audio komponente koje napaja pravilno usmjeren protok struje pružit će znatno superiorne performanse: struja će imati manje artefakata i ograničenja, što rezultira bržim, glađim, preciznijim i čišćim performansama. Čak će i akustika prostorije imati manje štetni utjecaj na kvalitetu zvuka, jer prostorije obično disproporcionalno pojačavaju negativne rezonantne karakteristike reproduciranog zvuka. Zvučna poboljšanja koja donosi Gryphon PowerZone 3 moraju se čuti da bi se cijenila.

  SMARTSTACK™️

  Posebna pažnja posvećena je pružanju optimalnog okruženja za razvoj HafnerTech™ modula. HafnerTech™ moduli su zaliveni u smolu kako bi se smanjila vibracija i isporučila vrhunska kvaliteta izrade očekivana od svih Gryphon komponenti. Kućišta su izrađena od dvostrukih slojeva čije su čelične jezgre obložene aluminijskim vanjskim dijelovima, pružajući čvrstoću nalik trezoru. PowerZone 3 dodatno koristi tehnologiju SmartStack™, patentirani spoj razvijen od strane danske tvrtke MENETA Group. PowerZone 3 je prvi proizvod izvan automobilske industrije koji koristi ovaj revolucionarni materijal, a kućišta PowerZone 3 imaju koristi od jedinstvene primjene ove tehnologije, uz mjerenja, izračune i simulacije koje je izveo MENETA Group u svom istraživačkom i razvojnom centru u Danskoj. Rezultat je dramatično smanjenje mehaničke rezonance koje nije moguće postići na drugi način.

  BEZ KOMPROMISA

  Gryphon PowerZone 3 dostupan je u dva modela: PZ3.10 nudi osam vrhunskih Furutech AC utičnica i kapacitet struje od 20 ampera. Dizajniran za najambicioznije sustave, PowerZone PZ3.20 nudi dvije nezavisne grupe od po četiri utičnice, ukupno 8 AC utičnica i kapacitet struje do 40 ampera. Oba modela PowerZone 3 koriste Star Grounding. Važno je napomenuti da su sve tri “noge” AC signala—pozitivna, negativna i uzemljenje—jednako tretirane unutar Gryphon PowerZone 3, pri čemu svaka od tri “noge” ima koristi od vodljivih okruženja posebno prilagođenih njihovim jedinstvenim potrebama. Sva unutarnja ožičenja izvedena su sa 12 AWG srebrno-platiranog, OFC bakra s Teflon izolacijom. Dosljednost performansi postiže se korištenjem WAGO konektora, osiguravajući da je svaka AC utičnica električki i zvučno identična.

  S PowerZone 3, dizajnerska i proizvodna stručnost Gryphon Audio Designs kombinira se s revolucionarnim tehnologijama Paula Hafnera kako bi postigla nešto bez presedana: pravo revolucionarno poboljšanje u audio performansama koje ne trpi kompromise drugih proizvoda za kondicioniranje snage. Audio znalci koji traže vrhunske performanse svojih Hi-Fi sustava pronaći će Gryphon PowerZone 3 kao sljedeći kvantni skok prema audio savršenstvu.

  Uskoro


  Brandovi

  The Gryphon

  Varijanta

  PowerZone 3.10, PowerZone 3.20

  Možda će vam se također svidjeti…