REL TZERO MK3
REL – Tzero MKIII

580,00 

580,00 

Odaberi opcije

REL – Tzero MKIII

580,00 

5% popusta na gotovinsko plaćanje pouzećem ili virmansko plaćanje

  Tzero MKIII je čistokrvni REL, samo manji. Obogaćuje čak i skromne sustave snagom i prirodnim basom. Potpuni set konekcija REL-a zajedno s potpuno novim aluminijskim konusom koji pruža mnogo veću čvrstoću driveru i snažno, pouzdano pojačalo klase D, sve po atraktivnoj cijeni i veličini. Idealno za stanove, studije i bilo koju situaciju gdje gdje je prostor ograničen.

  SKU: N/A Kategorije: , Oznaka:

  100% REL, SAMO MANJI
  Tzero je, na mnogo načina, najteži dizajn koji smo ikada izveli jer nikada prije nismo pružili toliko za tako malo. Pet slojeva vašeg odabira crnog ili bijelog sjajnog laka kao u svim serijama T, pojačala NextGen klase D, naš poznati High Level Input, plus zasebna .1/LFE ulazna faza s vlastitom kontrolom glasnoće kako biste dobili savršenu razinu zvuka i glazbe bez trčanja za prilagodbom ili traženja daljinskog upravljača.

  Dragulj MKIII je novi aluminijski konusni driver, izdržljiva jedinica od 6.5″ s izuzetnim izlazom niskih tonova za svoju veličinu. Iako neće snažno pogoniti srednje ili velike sobe, mi imamo mnogo veće modele koji obavljaju tu zadaću, Tzero MKIII ostaje čudo u minijaturi.

  Prilagođen jednostavnom životu
  KOMPAKTNA SNAGA I FINESA
  U REL-u svaki dizajn započinje definiranjem i dizajniranjem najboljeg basa za određenu primjenu. S novim aluminijskim driverom od 6.5″, MKIII je moćan i artikuliran, pružajući iznenađujuće dubok bas. Može lako ispuniti manje prostore. Imate mnogo veći prostor? Potražite jedan od naših većih modela, ima ih puno za odabir.

  Izvanredna izvedba
  BAS IZNAD SVOJE VELIČINE
  U REL-u svaki dizajn počinje definiranjem i dizajniranjem najboljeg basa za određenu primjenu. Iako je driver od 6.5″ naš najmanji do sada, nemojte pogriješiti, on je moćan i artikuliran, sposoban lako ispuniti srednje velike prostorije. Imate puno veći prostor? Razmjestite ih po cijelom prostoru za neprimjetnu prostranu prezentaciju glazbe i zvuka filma.

  Pamet i Snaga
  SNAGA I KONTROLA PRAVE VELIČINE
  Iako je Tzero MKIII ulazni model tvrtke REL, to ne znači da ne može izdržati iznad svoje kategorije. 100 W iz pojačala NextGen klase D znači da drži glavu visoko i sposoban je pružiti mnogo godina zadovoljavajuće izvedbe. Imamo iste visokokvalitetne ulazne filtre, skretnice i limitere kao i naši veći modeli. Tzero MKIII uključuje potpuni set konekcija REL-a, brzi filter set od 8 ms i naš poznati High Level Input, kao i zasebni .1/LFE ulaz s vlastitom kontrolom razine i standby krugom koji pouzdano postaje aktivan pri vrlo niskim razinama.

  Tip: Zatvorena kutija, down-firing driver


  Veličina drivera & materijal: 6.5in. (165mm) long-throw, aluminijska membana, čelična šasija


  LOW FREQUENCY EXTENSION: -6dB na 37 Hz


  Ulazni konektori:High Level Neutrik Speakon, Low Level (1) RCA, (1) LFE RCA


  Izlazna snaga: 100 watts (RMS)


  Tip pojačala: Class D


  Mogućnost bežične povezivosti: HT- Air MKII (prodaje se odvojeno)


  Sustav zaštite

  FULLY ELECTRONIC SET SAFE: DA

  D.C. FAULT: DA

  OUTPUT SHORT: DA

  MAINS INPUT VOLTAGE: 100-240 volts

  Osigurači: 2.00 Amp semi delay


  Dimenzije

  Širina x Visina x Dubina: 216 x 241 x 260 [mm]


  Neto težina:6.8 kg


  FINIŠ:Piano Black Lacquer, Gloss White Lacquer 5 slojeva


  Isporučuje se sa:

  Strujni kabel: DA


  NEUTRIK SPEAKON: DA (10 Meters Nominal)


  Korisničke upute: DA


  Boja

  Piano Black Lacquer, Gloss White Lacquer

  Brandovi

  REL

  Možda će vam se također svidjeti…