Rel T7x
REL – T7X

1.300,00 

1.300,00 

Odaberi opcije

REL – T7X

1.300,00 

5% popusta na gotovinsko plaćanje pouzećem ili virmansko plaćanje

  T/7x je savršen odgovor za stvarni svijet. Kompaktan je (i dovoljno lijep) da završi rasprave prije nego što počnu; istovremeno dovoljno moćan da lako odgovori na većinu potreba i dovoljno uravnotežen da se lijepo uklopi s mnogim kvalitetnim zvučnicima i još uvijek dovoljno fleksibilan da funkcionira u specijalnim primjenama.

  SKU: N/A Kategorije: , Oznaka:

  Gotovo savršen REL

  REL-ova legendarna “High Level Input” konekcija i brzi filtri su značajno poglavlje u priči o REL-u. Povezivanje preko izlaza zvučnika Vašeg pojačala bez trošenja ikakve snage izgleda kao čarolija, ali prava čarolija leži u načinu na koji zvuk dobiva prirodni karakter i besprijekorno se stapa s Vašim zvučnicima. Jedinstveno podešavanje i posebni limiteri znače da T/7x zvuči svježe, brže i dinamičnije nego ikad prije.

  T/7x je, bez rezerve, jedan od najbalansiranijih REL-ova svih vremena. Kako bi postigli savršenu ravnotežu, subwoofer mora uskladiti brzinu s težinom, istovremeno osiguravajući istinsko proširenje-dubinu-i to u fizički harmoničnom paketu. T/7x uspijeva učiniti da sve to izgleda lako. Brz i nježan za savršeno spajanje, može proizvoditi izuzetno dubok, melodičan bas koji je u suprotnosti s njegovom veličinom i svirati glasnije nego što će većini ikad biti potrebno.

  Dizajniran da bude bolji

  Mnogi ne shvaćaju intenzivnu povezanost između performansi i dizajna kod REL-a. Performanse su sve za nas i vode do fizičkih dizajnerskih rješenja. Stoga se naši inženjeri, prepoznavajući potrebu za većim volumenom kućišta kako bi postigli ciljeve veće fluidnosti i snage, obraćaju dizajneru. On prilagođava dimenzije kako bi zavarao oko i kako bi se vidio manji, kompaktniji otisak, iako se volumen kućišta povećava. Koristeći blago zaobljene radijuse uglova koji omogućuju oku da klizi preko i vidi manje vizualne mase. Rezultat je moderan i čist bez nepotrebnih ukrasa.

  INOVATIVNI BASS DRIVERI OD LEGURE/VLAKANA

  Aktivni driver od 8 inča s dugim hodom i pasivni driver od 10 inča su ono što T/7x čini nevjerojatno brzim i čistim. Temeljita revizija ključnih suspenzijskih komponenti odgovorna je za okretnost i pokretljivost T/7x-a. Očekuje se da T/7x zvuči glasnije i moćnije, ali malo tko bi predvidio da je i brži, reaktivniji i transparentniji od naše prethodne generacije, koja je sama po sebi bila uzor. Čvršće suspenzije bolje prilagođene naprednom radu znače da svaki driver može pratiti sitne detalje, ali i proći dalje i nositi se s većom snagom.

  Isprobana i pouzdana pojačala

  Zadržali smo naša potpisana pojačala klase A/B koja se koriste u svakoj generaciji Serije T od 2006. godine. Pouzdanost je ključ sretnog vlasništva, a vlasnici Serije T/x mogu biti sigurni u standardnu pouzdanost REL-a. Moćno pojačalo od 200 vata s mosfetom koje se koristi u T/7x ostaje ikona zvuka i pouzdanosti s ogromnim rezervama struje. Koriste se maisvna napajanj, a male nadogradnje se nalaze svugdje. Novi mosfeti koji otvaraju performanse i transparentnost te nove metode za pričvršćivanje toroidnih transformatora znače bolje performanse i vrhunsku pouzdanost. Najbolje postaje još bolje.

  Tip: “Front-firing” aktivni bas driver, “down-firing” pasivni bass driver

  Veličina i materijal aktivnog drivera: 8 in. (200mm) long-throw, FibreAlloy™ cone, inverted alloy centre cap, steel chassis

  Veličina i materijal pasivnog drivera: 10 in. (250mm) long-throw, FibreAlloy™ cone, inverted alloy centre cap, steel chassis

  LOW FREQUENCY EXTENSION: -6dB at 30 Hz

  Ulazni konektori: High Level Neutrik Speakon, Low Level (1) RCA, (1) LFE RCA

  Izlazna snaga: 200 W (RMS)

  Tip pojačala: Class A/B

  Mogućnost bežičnog spajanja: REL Arrow (prodaje se posebno)

  DUAL PARAMETRIC FILTER: N/A


  FULLY ELECTRONIC SET SAFE: Da

  D.C. FAULT: Da

  OUTPUT SHORT: Da

  MAINS INPUT VOLTAGE: 220-240 volts

  Osigurači: 2 Amp semi delay 230 volts operation, 4 Amp semi delay 115 volts operation


  Dimenzije (Širina x Visina x Dubina): 356 x 320 x 363 mm

  Neto težina: 17.5 kg


  Finiš: Piano Black Lacquer, Gloss White Lacquer (5 slojeva)


  Dolazi s:

  Strujni kabel: DA

  Neutrik Speakon: DA (10m)

  Korisničke upute: DA


  Boja

  Piano Black Lacquer, Gloss White Lacquer

  Brandovi

  REL

  Možda će vam se također svidjeti…