+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Rega – Planar 1 Plus

3.490,00 kn (463,20)

Rega Planar 1 Plus gramofon s integriranim Fono Mini gramofonskim predpojačalom za spajanje na pojačala bez  “Phono” ulaza.

Kategorije: , Oznaka:

Recenzije

What Hi-Fi?
AVForums
Hi-Fi Choice

Predstavljamo Vam gramofon Planar 1 Plus

Zapitali smo se kako možemo učiniti da na najuspješnijem gramofonu koji smo ikada izradili zvuk bude bolji, još lakši za upotrebu i dostupniji široj publici? Odgovor je bio jednostavan; naši inženjeri dodali su posebno dizajnirano, visokokvalitetno phono MM predpojačalo koje se temelji na višestruko nagrađivanoj What Hi-Fi? Fono Mini sa 5 zvjezdica.

Za Planar 1 Plus željeli smo optimizirati ovaj sklop za vrhunske performanse pa smo uklonili USB sučelje i ušteđenim novcem još poboljšali ono što je već bilo odlično izrađeno.

Novo integrirano phono predpojačalo nudi mogućnost izravnog povezivanja Planar 1 Plus na gotovo bilo koji sustav koji ima standardni linijski ulaz putem standardnog stereo cinch kabela (isporučen) ili cinch na 3,5 mm kabel. Jednostavno rečeno, nema potrebe za kupnjom samostalne phono predpojačala ili korištenjem pojačala s ugrađenim phonom. Vaš Planar 1 Plus povezat će se izravno sa bilo kojim standardnim linijskim ulazom.

Očigledne su audio prednosti smještanja phono predpojačala neposredno ispod ručice. Pažljivo zaštićena žica u ručici zalemljena je izravno na phono predpojačalo koje sprečava bilo kakvo hvatanje neželjenih signala putem uobičajenog vanjskog kabela između ručice i predpojačala.Planar 1 Plus koristi sve prednosti svog brata Planar 1, kao što su 24v motor s niskom razinom buke, sklop preciznog ležaja i ručno izrađena ručica RB110 sa tvornički ugrađenim Rega Carbon zvučnicom. Postavljanje postaje moguće za manje od 30 sekundi što ga čini najjednostavnijim za upotrebu i najfleksibilnijim Rega gramofonom do danas.

Držite se svog omiljenog LP-a, sjednite i uživajte!

Ručica
Potpuno nova Rega RB110 ručica izrađena s novo dizajniranim i po mjeri prilagođenim ležajevima. Novi sklop uključuje automatsko podešavanje “biasa” negirajući potrebu da korisnik postavi “bias”, čineći ovo najkvalitetnijim “Plug & Play” gramofonom kojeg je Rega ikada proizvela. Novi ergonomski redizajniran i čvršći “headshell” poboljšane performanse i izgled.

Zvučnica
Isporučena zvučnica Rega Carbon ugrađena je standardno.

24V sinkroni motor
Prvi gramofon Rega početne razine koji koristi sinkroni izmjenični motor od 24V s novim PCB-om motora i aluminijskom remenicom nudi nisku razinu buke i bolju stabilnost brzine.

Postolje
Potpuno novi termoset, laminatni laminirani postolje s znatno poboljšanim izgledom i novi ergonomski postavljeni prekidač za uključivanje / isključivanje smješten na doljnjoj strani. Dostupna su dva lijepa završna finiša, sjajna crna i sjajno bijela.

Kućište središnjeg ležaja
Preoblikovan mesingani glavni ležaj, nudi poboljšano prianjanje i uklanja stres na samom ležaju uz minimaliziranje prijenosa potencijalne energije.

Tanjur
Potpuno nov tanjur veće mase, fenolna ploča s poboljšanim efektom zamašnjaka za poboljšanu stabilnost brzine.

Preoblikovana stopala
Nova poboljšana stopala za povećanje stabilnosti i smanjenje prijenosa vibracija.

Ladica poklopca motora
Nova ladica poklopca motora s integriranim hlađenjem.

Balansirana težina
Nova vaga za ravnotežu ‘Plug and Play’ od 111g.

 

Use only with a Rega PS1 350 mA power supply.


50 Hz: 24 V AC 0.142 mA maximum power consumption 3.4 W.

60 Hz: 24 V AC 0.129 mA maximum power consumption 3.1 W.


Maximum Output Level (3.54 cm/s RMS 45 degrees CBS STR100 Band 6a and 7a): 370-410 mV


Output Impedance: 1 kΩ


Frequency Response (pre-amplifier only): 14 Hz (-3 dB Point) to 100 kHz (-0.6 dB Point)


RIAA Accuracy (pre-amplifier only): (100 Hz to 20 kHz) ± 0.4 dB typically better than ± 0.25 dB


Pre-amplifier Gain: 40 dB


Pre-amplifier Input Loading: 47 kΩ in parallel with 220 pF

Signal to Noise Ratio: -75 dB A-weighted ref maximum output.

Power Requirements: 50 Hz 24 V AC 0.142 mA 3.4 W – 60 Hz 24 V AC 0.129 mA 3.1 W


Dimensions (lid closed) H 11.7 x W 44.7 x D 36 cm


Weight 4.35kg


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    €1 = 7.53450 kn

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.