+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Rega – Fono Mini A2D MK2

1.080,00 kn (143,34)

MM phono predpojačalo za gramofon

Fono Mini A2D MK2
Sada je dostupna najnovija verzija višestruko nagrađivanog Fono Mini A2D.
Ovo je isti višestruko nagrađivani proizvod u novom ažuriranom restiliziranom kućištu kako bi ga uskladio s ostatkom Rega asortimana. Rega Fono Mini A2D je visokokvalitetno phono predpojačalo za upotrebu s bilo kojom MM zvučnicom.

Dodatak USB sučelja omogućuje Vam jednostavan prijenos vinila na računalo. Fono Mini A2D dizajniran je za pojačavanje signala iz MM zvučnice u gibanju na prikladnu razinu za sve linijske ulaze audio pojačala. Novo Fono Mini A2D koristi ekstrudirano aluminijsko kućište i vrlo jednostavne prednje i stražnje ploče koje čine ovo phono predpojačalo vrlo jednostavnim proizvodom za upotrebu. Fono Mini A2D nudi iznimne performanse i nevjerojatnu vrijednost za novac.
Za prijenos vinila na računalo morat ćete instalirati digitalni audio uređivač. Takav je softver široko dostupan kao besplatni download (poput Audacity) s Interneta. Ovo je jednostavno sučelje koje omogućuje praćenje glasnoće i ravnoteže tijekom prenosa zvuka na tvrdi disk računala.Softver za uređivanje zvuka uključuje mjerač razine koji pokazuje izlaznu razinu postignutu tijekom sviranja vinila. Izlaz biste trebali prilagoditi po potrebi putem kontrole ‘Level’ koja se nalazi na prednjoj ploči. Uvijek posebno zabilježite razinu snimanja kako biste osigurali optimalnu kvalitetu snimanja. Ovo je isplativa verzija Fono MM-a, a temelji se na fono pojačanju kakvo se koristi u Rega Brio pojačalu.

Jednostavno se uključite, sjednite i uživajte!

Input sensitivity: 5mV for 500mV output

Input loading: 47k +100pF

Maximum input level: 70mV @ 1kHz

Output Impedance: 100 Ohms

Signal to noise ratio: 78dBA ref 5mV

Power requirements: 24VAC 85mA

Input for full scale digital output: 7.5mV

Dimensions  W 102mm x D 125mm x H 30mm


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    €1 = 7.53450 kn

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.