+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Naim – Nait 5SI

12.490,00 kn

Integrirano pojačalo

Kategorije: , Oznaka:

Recenzije

What Hi-Fi?
Stereophile

Još jedno Naim Audio pojačalo koje može polagati pravo na zajedničko naslijeđe s našim klasičnim NAIT modelom, NAIT 5SI će ući ravno u srce Vaše glazbe. Uključuje i najsloženije ritmove i zahtjevnu dinamiku svim zahvatom i autoritetom koji biste očekivali od punokrvnog Naim-a. Njegov pametan AV način zaobilaženja, koji omogućuje lako suživot inače različitih AV i hi-fi sustava, jednostavno dodaje njegovoj privlačnosti.

Značajke
60W po izlaznoj snazi kanala
Četiri ulaza s podrškom za DIN i RCA veze
Izlaz za slušalice 1/4” (6,35 mm)
Način AV zaobilaznice za jednostavno povezivanje s postojećim AV sustavom

Tehnologija i umijeće
Prošla su desetljeća, ali uloga NAIT 5si u osnovi je ista kao i njegova prethodnika . Dakle, inženjerski izazov, maksimizirati performanse uz održavanje inženjerske učinkovitosti, kvalitete i pouzdanosti nije se promijenilo. Međutim, tehnologija pojačala znatno se pomaknula i premda NAIT 5SI zauzima istu poziciju u Naim Audio opsegu kao i originalni NAIT, njegove performanse su iz drugog svijeta.

NAIT 5SI nudi četiri analogna ulaza i pojačalo snage 60W po kanalu. Posuđuje brojne tehnologije iz cijelog spektra Naim Audio proizvoda, sve posvećeno maksimiziranju svoje sposobnosti da komuniciraju fundamentima glazbe. Bogami i komuniciraju. NAIT 5si unosi čistoću, privlačnu dinamiku a ponajviše, zarazni entuzijazam u svaki glazbeni izvor i žanr.

 

Audio Inputs

Input Sensitivity: 150mV

Input Impedance: 20kΩ

Analogue Input: 2 x DIN, 4 x RCA

Audio Outputs

Line Outputs Fixed (level): 150mV, 600Ω

Audio Outputs Speakers, HDD

Other Outputs Headphone, 1/4″ jack

Speaker Outputs

Power Output 60W/channel, 8Ω

Transient 300VA

Connectivity

Remote Control Infra Red (RC5)

User Control

Front Panel Volume Control, four button matrix

Power

Mains Supply 100V, 115V, 230V; 50 or 60Hz

Power Consumption (max.) 300VA

Power Consumption (quiescent) 19VA

Physical

Dimensions (HxWxD) 70 x 432 x 301 mm

Weight 6.8 kg

Shipping Dimensions 200 x 590 x 500 mm

Shipping Weight 8.6 kg

Supplied with: NARCOM-4 Remote Control, Power-Line Lite mains cable (UK denominations only)

Finish

Front Black powder coated

Case Black powder coated


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.