+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Sva čuda svijeta

Audio Dream & Sigma Audio prezentacija u Cadoro-Rijeka

Sigma Audio Koncept prezentirat će novo referentno integrirano pojačalo C390DD renomirane tvrtke NAD u kombinaciji s najnovijim X2T zvučnicima iz Imagine serije NAD-ove sestrinske tvrtke PSB. NAD C390DD je puno više od samo izvrsnog integrirca u zvučnom smislu.

read more

“The Gryphon” objavio seriju video filmova o svojim uređajima

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da je danski proizvođač “high end” Hi-Fi uređaja – The Gryphon izbacio 7 kratkih video filmova u kojima možete saznati zanimljivosti o njihovim vrhunskim uređajima. U svega nekoliko tjedana video filmove je vidjelo preko 20.000 ljudi, a objavljeni su na The Gryphon službenoj facebook stranici.

read more

Asus Essence One Muses + JRiver Media Center na poklon

Dragi naši kupci i prijatelji, od sada svaki kupac Asus Essence One Muses MKII USB D/A pretvarača i pojačala za slušalice na poklon dobiva kod za besplatan download JRiver Media Centra – jedno od najboljih softverskih rješenja za reprodukciju glazbe, videa i slika na PC-ima.

read more

Naim Mu-so – High End Wireless music system

Za sve vas koji niste zadovoljni prosječnim, vodeći svjetski proizvođač Hi-Fi komponenti, britanski Naim Audio, predstavio je „Naim Mu-So“, bez lažne skromnosti trenutno po svemu naj bežični „all in one“ glazbeni sustav.

read more

Sonitus Acoustic – elementi za akustički tretman

Najvažnija sporedna stvar u Hi-Fi hobiju je akustika prostora. Naime koliko god kvalitetan i sinergijski posložen Hi-Fi sustav imamo krajnji rezuiltat će ovisiti o akustici prostora u kojem se sustav nalazi, tj. o sobi ili slušaoni.

read more

Od sad i KEF u Audio Dreamu!

Audio Dream Vam s ponosom objavljuje da od sada kod nas možete kupiti zvučnike  jednog od najcjenjenijih imena svjetske audio industrije, renomiranog engleskog proizvođača zvučnika – KEF.

read more

Novi NAD modeli

Nakon duljeg vremena i pomnog razvoja NAD, danas jedan od najcjenjenijih i najpoznatijih proizvođača visokovjerne (HiFi) audio/video elektronike, predstavio je 3 nova integrirana pojačala i CD player.

read more

Ryan Speakers – hand crafted in California

Iako smo ove godine prije odlaska na High End 2017 u Minhen položili svečanu prisegu da nećemo uzeti ništa novo u zastupstvo, na sajmu smo pronašli skriveno blago te se vratili s novim zvučnicima.

read more