+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Naim – 555 PS DR

66.390,00 kn

Naim Audio referentno napajanje koje se može koristiti sa CD555 CD, NDS i NDX mrežnim uređajima za reprodukciju, HDX uređajem za reprodukciju DAC, kao i CDX2 CD.

Kategorije: , Oznaka:

Ne vide svi HiFi kao Naim. Za nas glatko, stabilno napajanje s niskom razinom buke nije samo poželjno: ono je ključno za pravilne hi-fi performanse. Nigdje to uvjerenje nije jasnije prikazano kao u Naim referenci DR 555 PS, najboljem napajanju u Naim portfelju.

Izvorno dizajniran za partnerstvo s CD555 CD uređajem svjetske klase, 555 PS se također može koristiti s NDS i NDX mrežnim uređajima za reprodukciju, HDX uređajem za reprodukciju sa Hard disk servera i DAC, kao i CDX2 CD uređajem. Bez obzira na Naim Audio proizvod s kojim je partner, DR s 555 PS poboljšati će svaki aspekt Vaše omiljene glazbe. Glasovi i instrumenti postaju jasniji i prirodniji. Povećava se i percipirani dinamički raspon, dok timing temeljni osjećaj glazbe za ritam i preciznost uskače u još veći fokus.

Značajke
Sedam reguliranih napona napajanja, uključujući zasebno napajanje za clock krug CD555
Slučaj niske rezonancije s izolirajućim stopalima
Masivni transformator, 40 posto veći od onog ugrađenog u XPS
Standardno se isporučuje s mrežnim kabelom Power-Line
Potpuno nova konfiguracija diskretnog regulatora (DR), isporučujući najbolje standarde Naim Audia stabilne, tihe snage

Tehnologija i umiječe
555 PS koristi i desetljeće iskustva i neumorne potraga za vrhunskom kvalitetom zvuka. Njegov masivni transformator, otprilike 40 posto veći od onog koji je ugrađen u XPS napajanje, sadrži pet odvojenih namotaja koji izlaze na sedam reguliranih napona napajanja, uključujući izlaz posebno namijenjen uporabi sa clock krugom CD555.

555 PS ažuriran je 2012. godine kao rezultat dvogodišnjeg projekta razvoja novog diskretnog regulatora (DR) za Naim Audio napajanja. Novi Naim Audio DR sada sadrži, uz poboljšanja usmjeravanja žica, mehaničko odvajanje i unutarnji raspored. Ova poboljšanja, razvijena intenzivnim testovima slušanja, značajno povećavaju izvedbu i čine glazbu još komunikativnijom i ugodnijom.

Outputs

Power Outputs

± 22V, ± 10V, 12V, 2 x 15V

Power

Mains Supply

100V, 115V, 230V; 50 or 60Hz

Physical

Dimensions (HxWxD)

87 x 432 x 314 mm

Weight

15.7 kg

Shipping Dimensions

240 x 590 x 500 mm

Supplied with

Power-Line

Finish

Front

Brushed and black anodised

Case

Brushed and black anodised


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.