+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Naim – NDX 2

44.990,00 kn

Naim Audio Network player

Opis

Svojim izvedbama svjetske klase, svestrani i nadogradivi NDX 2 utjelovljuje trenutno stanje tehnike. Niz značajki kao što su UPnP streaming visoke razlučivosti, AirPlay, ugrađeni Chromecast, Bluetooth (aptX HD), Spotify Connect, TIDAL, Roon kompatibilnost, vTuner internetski radio i multiroom streaming, kao i digitalni i USB ulazi pružaju svu povezanost mogli biste poželjeti.

Međutim, glavni fokus u razvoju mrežnog playera NDX 2 bile su njegove performanse. Uz Naimovu prilagođenu platformu za streaming, implementiran je nadograđeni DAC i diskretne analognog stupnja. Ova i brojna druga poboljšanja u odnosu na svog hvaljenog prethodnika čine NDX 2 zvučnom silom na koju treba računati, nudeći izuzetno zadivljujuću i živahnu kvalitetu reprodukcije.

Značajke
Omogućen UPnP za omogućavanje strujanja audio datoteka u razlučivosti do 32bit/384kHz sa Hard disk servera Naim Audio, mrežnih uređaja za pohranu (NAS) ili bilo kojeg kućnog računala
Podržava širok raspon glazbenih formata: WAV, FLAC, DSD, Apple Lossless, AIFF, AAC, datoteke u formatu Windows Media, M4A i MP3. Besprekorna reprodukcija na svim formatima datoteka
Četiri digitalna ulaza (S/PDIF) sposobaa za 24bit/192kHz koji podržavaju optimalnu vezu sa vanjskim izvorima
Zaslon u boji od 5 inča koji prikazuje slike albuma kao i podatke o pjesmi
Ugrađeni Chromecast omogućuje Vam streaming iz stotina podržanih aplikacija za pametne telefone ili tablete (192 kHz)
Apple AirPlay – streamajte glazbu s iOS uređaja ili s iTunesa i Apple Glazbe
Ugrađeni Spotify Connect za strujanje milijuna pjesama s najpopularnije svjetske usluge streaminga Izvorna podrška za uslugu streaminga TIDAL s besplatnom 90-dnevnom probnom verzijom HiFi sloja bez gubitaka
USB priključak na prednjoj ploči za reprodukciju i USB pohranjenivanje zvuka (punjenje 1.6A)
vTuner 5 internetski radio s punom uslugom
Kompatibilan za višesobni i zabavni način
iOS i Android Naim Audio aplikacija za intuitivno upravljanje
Bluetooth povezanost s aptX HD kodekom za kvalitetnu reprodukciju zvuka
Zahvaljujući integraciji sustava RC5, možete kontrolirati kompatibilna pojačala koja su spojena na Vaš mrežni uređaj izravno iz aplikacije Naim na telefonu ili tabletu.
Dvosmjerni daljinski upravljač kompatibilan sa Zigbee
Roon ready – pretvorite svoju glazbenu kolekciju u lijepo postavljen katalog

Tehnologija i umijeće
Digitalno-analogni pretvarač Burr-Brown PCM1792A koji radi uz novu Naim platformu za streaming jedan je od najboljih dostupnih. Još su više poboljšane njegove performanse primjenom vlastitih digitalnih filtara i dodavanjem diskretnog pretvarača struje u napon odmah nakon DAC-a.

Odjeljak za streaming NDX 2 koristi najnoviju mrežnu karticu Naim koja sadrži tihu, brzu niskonaponsku diferencijalnu signalizaciju (LVDS) za usmjeravanje digitalnog audio signala. Veća brzina omogućuje dekodiranje svih HD audio formata do 32 bita/384 kHz ili DSD128. Umjesto da izvor djeluje kao master digitalnog mjerenja vremena, naša nova ploča za streaming preokreće stvari i omogućuje da DAC clock kontrolira protok audio podataka. Podaci su prekomjerno uzorkovani u SHARC DSP-u s nevjerojatnom 40-bitnom točnošću prije nego što se unesu u Burr-Brown DAC.

NDX 2 ima integrirano napajanje s niskom razinom buke s prilagođenim toroidalnim transformatorom i odvojenim namotima za digitalni i analogni odjeljak. Međutim, uređaj se može nadograditi vanjskim XPS DR ili 555 PS DR napajanjem, što Vam daje značajan porast zvučnog autoriteta i osjećaja.

Tijekom razvoja NDX 2, Naimovi inženjeri ispitali su sve detalje, od mehaničke konstrukcije, odabira komponenata i rasporeda ploče. Rezultat je mrežni uređaj dostojan Naima, sa zvukom koji je bogat, detaljan i privlačan.

Dodatne informacije

Brandovi

Naim

Kategorije

Digitalni Audio, Digitalni reproduktori / streameri

Možda će vam se također svidjeti…