+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Naim – ND 555

235.370,00 kn (31.238,97)

Referentni network streamer
(Napajanje Naim 555 PS uključeno u cijenu)

Naim referentni mrežni uređaj jednostavno je najbolja komponenta izvora koju su ikad razvili. Oslanjajući se na desetljeća digitalnog i analognog inženjerskog iskustva, ND 555 oženio je inovativnu novu streaming platformu s klasičnom Naim analognom tehnologijom. Sadrži 40-bitni SHARC procesor s naprednom obradom signala, ovješen mesingan pod kućišta za izolaciju krugova kritičnih za zvuk od vibracija i najbolje Naim vanjsko napajanje koje su ikad napravili. Bez obzira slušate li Bonhamov čvrsti groove ili Coltraneovu vrtoglavu ljestvicu, ND 555 omogućuje glazbi da teče s nevjerojatnom lakoćom i jedinstveno privlačnom muzikalnošću. U partnerstvu s Statementom ili pojačanjem serije 500, vjerujemo da je ND 555 najbliži živoj glazbi.

Iskusite dubinu zvuka koja vam oduzima dah
ND 555 nudi brojne načine za slušanje glazbe s jasnoćom i preciznošću.
Ugrađeni Chromecast, Apple AirPlay, TIDAL, Spotify Connect, Bluetooth AptX HD, Internet radio, UPnP (univerzalni plug and play), Digitalni ulaz, žičani IR RC5 izlaz, Zigbee Control, USB, Multiroom

Bogato audio nasljeđe
ND 555 rezultat je preko četiri desetljeća audio inženjeringa. Od vrhunskog modula za streaming do moćnih zvučnih pozornica, prirodnog zvuka, svaki je element ovog mrežnog playera izgrađen na Naim dizajnerskom DNK. Proces razvoja ND 555 također je pomogao da se zakorači u nove tehnologije:
po prvi put dodana je niskonaponska diferencijalna signalizacija (LVDS) u premium Naim player. Odabran je LVDS jer on smanjuje vremenske pogreške zbog svoje velike brzine, a minimalizira zračenje zahvaljujući svojoj maloj buci.

Stručna izrada
ND 555 obiluje inovativnom tehnologijom od ulaza do izlaza. Odjeljak za streaming koristi najnoviju mrežnu karticu Naim koja sadrži niskošumni, brzi LVDS za usmjeravanje digitalnog audio signala. Veća brzina sposobna je za dekodiranje svih HD audio formata do 32 bita/384 kHz ili DSD128. Umjesto da izvor djeluje kao master digitalnog mjerenja vremena, nova ploča za streaming preokreće stvari i omogućuje da naš DAC clock kontrolira protok audio podataka. Podaci su samplirani cijelim brojem u SHARC DSP-u do nevjerojatne 40-bitne preciznosti i uneseni u Burr-Brown PCM1704, pravi RAC-ljestvički DAC cijenjen zbog izuzetne kvalitete zvuka.

Naimova poznata tehnologija regulatora DR, koja se koristi u ponudi pojačala pojačala i napajanja, pojavljuje se prvi put u mrežnom uređaju pružajući ultra čisti istosmjerni napon osjetljivom audio krugu u ND 555. Analogne faze koriste samo visokokvalitetne dijelovi s prolaznim otvorima i ovješeni su na opružene podvozje s teškim mesinganim pločama kako bi se umanjili učinci mikrofonije.

Apsolutna kontrola
Postoji nekoliko načina upravljanja ND 555. Naim aplikacija za iOS i Android daje vam potpunu kontrolu nad pojedinačnim ili više Naim proizvodima. Možete pristupiti svoj svojoj glazbi, uključujući radio postavke, streaming usluge i popise za reprodukciju, sinkronizirati nekoliko Naimovih playera za reprodukciju u više prostorija ili istraživati diskografije i biografije izvođača. Aplikacija također kontrolira glazbeni poslužitelj Uniti Core (tako da nisu potrebne dvije odvojene aplikacije) i omogućuje Vam bežično ažuriranje sustava jednim dodirom.

Za one koji vole taktilnije iskustvo isporučuje se vrhunski metalni Zigbee daljinski upravljačkojem nije potreban vidokrug, tako da možete preuzeti kontrolu u bilo kojem smjeru. Prednja ploča ima zaslon u boji od 5 inča koji prikazuje umjetničke radove albuma, kao i podatke o pjesmi u oštrim detaljima, a tu su i tipke za najčešće korištene funkcije, uključujući stanje čekanja i odabir ulaza.

Dimensions and Weight

87mm x 432mm x 314mm (H x W x D)


Connectivity

Audio Inputs

2 x optical TOSLink (up to 24bit/96kHz)

1 x coaxial RCA (up to 24bit/192kHz, DoP 64Fs)

1 x coaxial BNC (up to 24bit/192kHz, DoP 64Fs)


Audio Outputs

1 x RCA pair

1 x 5-pin DIN


Upgradeable Performance

The ND 555 can be complemented with a second 555 PS DR power supply and/or a Super Lumina interconnect cable to boost audio performance.

Show all specifications


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    €1 = 7.53450 kn

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.