+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Naim – NAP 500 DR

225.990,00 kn (29.994,03)

Naim Audio High End izlazno pojačalo 140W. (Napajanje NAIM PS500 uključeno u cijenu)

Kategorije: , Oznaka:

Kao prvi proizvod u Naim referentnoj 500 seriji, NAP 500 je monumentalni odraz Naim Audio pojačala. Njegov dizajn usavršen je tijekom šest godina suradničkog rada s dobavljačima specijalnih dijelova, a za svaki su proizvod potrebni dani posvećene montaže najvještijih tehničara u Salisburyju. Upravo to oko za detalje, uz njegovu izvanrednu snagu, omogućuje NAP 500 da Vašoj glazbi daje fokus koji oduzima dah.

Nova Statement tehnologija

Vodeći sustav pojačanja Statement bio je u izradi deset godina. Projekt istraživanja i razvoja oslanjao se na sve znanje i stručnost, donoseći nekoliko tehnoloških dostignuća. Nedavno su predstavljene dvije nove tehnologije iz projekta Statement u Naim osnovnu ponudu pojačala.

NAP 500 sada ima nove tranzistore NA009 koji su prvi put predstavljeni u Statementu. U razvoju više od godinu dana, ova je ključna komponenta stvorena u partnerstvu sa specijalnim proizvođačem poluvodiča kako bi se postigla najbolja moguća kvaliteta zvuka. Model 500 također uključuje tehnologiju Naim Audio DR (diskretni regulator) velike snage koja se koristi u Statementu kako bi se osiguralo glatko i stabilno napajanje za koje znamo da je presudno za audio elektroniku kako bi glazba zaživjela.

Ove dvije nove tehnologije, u kombinaciji s drugim malim poboljšanjima izgleda i komponenti, znače da NAP 500 DR može proizvesti još više temeljnog glazbenog tempa, ritma i timinga koji su originale učinili toliko popularnima među ljubiteljima glazbe.

Značajke
140W po izlaznom kanalu u 8 ohma; sposoban za produljeni izlaz u 2 ohma bez vidljivog utjecaja na performanse
Konfiguracija pojačanog pojačala snage za maksimalnu brzinu otvorene i zatvorene petlje, s deset stupnjeva lokalne regulacije po kanalu
Konfiguracija u dvije kutije s napajanjem od 500 PS za optimalno odbijanje elektromagnetskih smetnji
Toroidni transformator od 1.100VA osigurava 12 sirovih istosmjernih izvora za pojačalo snage
Četvrtasta anodizirana šasija od 25 kg s karakterističnim hladnjakom plus inteligentni sustav ventilatora s promjenjivom brzinom za diskretno dodatno hlađenje ako je potrebno

Tehnologija i umijeće
NAP 500 isporučuje 140W po kanalu u 8 ohma i sposoban je za produljeni izlaz u 2 ohma bez vidljivog utjecaja na performanse. Konfiguracija u dvije kutije je klasični Naim Audio, a napajanje je potpuno u zasebnom napajanju od 500 PS za krajnje performanse. Svaki kanal NAP-a 500 uključuje deset faza lokalne regulacije. Da bi se dodatno smanjile smetnje iz mrežnog napajanja, transformator i prve faze napajanja nalaze se u zasebnom kućištu, snage 500 PS, koje osigurava dvanaest sirovih DC napajanja za pojačalo snage.

Premoštena konfiguracija omogućuje maksimaliziranu brzinu otvorene i zatvorene petlje, manje nametljive zaštitne sklopove i smanjenu interakciju između ulaznih i izlaznih signala jer vrlo visoke pogonske struje u zvučnik ne prolaze kroz uzemljenje sustava. NAP 500 također sadrži novi izlazni tranzistor, NA009, posebno dizajniran za tu svrhu kroz višemjesečni suradnički rad sa specijalnim dobavljačem. Topologija sklopa razvijena je kako bi se povećala širina pojasa i smanjila izobličenja i ovisnost o napajanju. Također, posebna pažnja posvećena je smanjenju toplinski inducirane buke, što je posebno važno u pojačalima snage.

Audio Inputs

Analogue Input

2 x XLR

Input Impedance

18kΩ

Audio Outputs

Gain

+30dB

Frequency Response

-3dB at 1.5Hz and 100kHz

Minimum Load ImpedanceSpeaker Outputs

Speaker Outputs

L & R, 4mm “banana” sockets

Power Output

140W/channel, 8Ω

Transient

700VA

Power

Mains Supply

100V, 115V, 230V; 50 or 60Hz

Power Supply Options

500PS

Physical

Dimensions (HxWxD)

160 x 432 x 374 mm

Weight

25 kg

Shipping Dimensions

270 x 570 x 520 mm

Shipping Weight

28.2 kg

Supplied with

500PS, Power-Line, Burndy

Finish

Front

Brushed and black anodised

Case

Brushed and black anodised


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    €1 = 7.53450 kn

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.