hyper-achromatic 1.5
Atlas Cables – Hyper Achromatic Speaker 2.0

392,00 

392,00 

Odaberi opcije

Atlas Cables – Hyper Achromatic Speaker 2.0

392,00 

5% popusta na gotovinsko plaćanje pouzećem ili virmansko plaćanje

  Atlas Hyper 2.0 zvučni kabeli su konstruirani s neutralnošću, brzinom i širokim dinamičkim rasponom kao primarnim ciljevima dizajna. Izvanredan kabel koji je idealan za kontinuirano slušanje tijekom dužeg razdoblja bez izazivanja umora kod slušatelja.

  Hyper 2.0 zvučni kabeli imaju vrlo visoku čistoću (99.9999%) OFC (Oxygen Free Copper) vodiče veličine 2.0mm² s naprednim PTFE (Teflon™) dielektrikom. To je kombinacija koja je vrlo neobična u ovoj cjenovnoj kategoriji, što znači da kabel pruža izuzetnu izvedbu koja se dobro uklapa u znatno skuplje sustave od onoga što njegova cijena sugerira. Povećani promjeri vodiča na Hyper 2.0 omogućuju poboljšanu bas izvedbu u odnosu na verziju 1.5.

  Kvaliteta vodiča i visoko učinkovit dielektrik omogućuju Hyper-u da otkrije više razine izvedbe koje vaša oprema može postići, budući da je brz i dinamičan, a pritom ne pati od nemilosrdno analitičkog karaktera koji se ponekad pogrešno smatra dodatnim “detaljima”, ali koji na kraju uzrokuje zamor.

  Naš najnoviji Achromatic Z-utikač je patentirani utikač za zvučnike s niskom masom, samočišćenjem i preciznim hladnim zavarivanjem koji je standardno ugrađen. Ovi kablovi također su dostupni s hladnim zavarom i visokokvalitetnim OFC šiljcima za zvučnike.

   

  Konstrukcija: Twin-core round


  Materijal: 6n OFC


  Dielektrik: PTFE (Teflon™)


  Screen: bez


  Kapacitet: 73.42 pF/m


  Induktivnost: 0.5178 µH/m


  Otpor: 0.0088 Ohms/m


  VOP: 0.72


  Vanjski promjer: 7.mm


  Brandovi

  Atlas Cables

  Terminacija

  Z Plug (banana), Spade

  Dužina

  2m, 3m, 5m

  Možda će vam se također svidjeti…