+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

The Gryphon – Legato Legacy SA

150.400,00 kn

High End gramofonsko predpojačalo sa odvojenim napajanjem

Unatoč teoretski savršenim mjerenjima čak i najosnovnijeg digitalnog audio formata (CD), u Gryphonu jednostavno čujemo više glazbe dokslušamo LP. To je dobra stvar, s obzirom na to da CD u svom kratkom životnom vijeku nikada neće moći usporediti sa brojem izdanih LP-a tijekom posljednjih pola stoljeća.

1994. Gryphon je zapanjio audiofilsku zajednicu phono predpojačalom Gryphon Orestes, prvim potpuno balansiranim MC pretpojačalom na svijetu. Audio recenzenti su imali najviše pohvale i divljenja za Orestesa.S prekrasnom čvrstinom i prekrasnom rezolucijom Orestes je poboljšao performanse MC performanse spojenih zvučnica. Nudi odličan bas i zanosne, prozračne visoke tonove”. Na prijelazu milenija, Gryphon je ponovno rekonstruirao LP izvedbu sa novim Legato phono predpojačalom. Riječ “legato” iz talijanskog je naziva “povezani zajedno”. U klasičnoj glazbi Legato jeskladateljeva uputa da se svira uglađeno, tečno, bez odvojenih nota.

Nakratko ukinut, phonostage Gryphon Legato oživljen je potražnjom u verziji Legato Legacy kako bi se ubrali plodovi naših istraživanja u najnovije topologije sklopova, proboj komponenata s niskom razinom buke i inovacije u opskrbi električnom energijom u službi goleme glazbene mase koja nastavit će osvjetljavati život posvećenih ljubitelja glazbe u godinama koje dolaze.

Potpuno balansiran od ulaza do izlaza, bez op-ampova ili IC-a, Gryphon Legato Legacy dostupan je u modularnim ili samostalnim verzijama.

Dvije verzije su identične s obzirom na sklopove i kvalitetu zvuka.

Kada se instalira u pretpojačalo Gryphon Pandora, modularni Legato Legacy napaja se napajanjem pretpojačala. Legato Legacy moduli mogu se tvornički ugraditi ili dodati naknadno.Samostalni Legato Legacy stilski je tanka kutija koja se može pokretati vlastitim napajanjem (identično napajanju razvijenom za masivno pretpojačalo Pandora) ili napajanjem vašeg pretpojačala Gryphon.U obje konfiguracije osjetljivi signal niske razine u potpunosti je zaštićen u dual mono, RF okruženju bez unutarnjeg ožičenja.Potpuno zapečaćeni PCB specificirani prema najvišim standardima, bez negativnog feedbacka i DC spajanje.

Dizajnirano kako bi u potpunosti iskoristilo prirodno uravnoteženu prirodu phono zvučnice, ​​phonostage Legato Legacy koristi najfinije uravnotežene LEMO konektore. Opterećenje impedance odabire se pomoću visokokvalitetnog švicarskog preciznog atenuatora koji se može zaobići nakon što vlasnik utvrdi optimalno opterećenje.

Kritične komponente dobivamo od dobavljača s velikim iskustvom u gradnji do strogih tolerancija određenih za vojnu ili medicinsku opremu. Konačna montaža i ispitivanje provode se unutar tvornice.Kvaliteta komponenata, mehanička konstrukcija i kozmetički dizajn ispunjavaju velika očekivanja koja dolaze s imenom Gryphon. Kao klasični primjer stylinga Flemminga E. Rasmussena, Legato Legacy odiše ponosom na vlasništvo i stoji kao idealan partner za novo Pandora referentno pojačalo kako dizajnom tako i izvedbom.

Posvećen ljubitelju glazbe koji nastavlja tražiti bezbrojno glazbeno blago dostupno na LP-u, ponostage Gryphon Legato Legacy ključ su sve snage, čistoće i suptilnosti izraza zabilježenih na vinilu.

Selectable MC input impedance from 10 Ohm to 47 kOhm

Custom impedance load option

Selectable gain

MM or MC input

Extremely low noise

Dual mono configuration

Fully balanced circuit, a Gryphon phonostage innovation as early as 1994

Fully discrete circuit

Select premium-grade components

Swiss LEMO connectors

Zero negative feedback

Short signal path with no internal wiring

Available as stand-alone unit or as integrated modules in the Gryphon Pandora and the Gryphon Sonata-Allegro preamplifiers.

Dual mono external power supplies

Custom-made C-core transformers

DC coupling

AC mains filtering

Fully sealed double-sided mil spec PC boards

75 µm copper traces

Made in Denmark


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.