rb3000
Rega – RB3000

1.749,00 

1.749,00 

Dostupno uz narudžbu

Rega – RB3000

1.749,00 

5% popusta na gotovinsko plaćanje pouzećem ili virmansko plaćanje

  Rega ručka za gramofon, polirani aluminij

  Dostupno uz narudžbu

  RB3000 je gramofonska ručica ispunjena novim značajkama koje pomjeraju granice dizajna gramofonskih ručica. Kao i sve Regine gramofonske ručke, svaka je pažljivo ručno izrađena od strane visoko stručnog tima tehničara. RB3000 koristi poboljšane ležajeve, pri čemu je svaki pažljivo odabran kako bi se postigao snažan spoj sa spariranim vretenom, pri čemu se usklađuju unutarnji i vanjski promjeri. Ovo je metoda razvijena od strane Rege koja povećava detalje koji se dobivaju s površine ploče, posebno dizajnirana za maksimiziranje performansi gramofonske ruke i kartuše (kartuša se prodaje zasebno).

  Cijela struktura gramofonske ruke je dizajnirana s minimalnim brojem mehaničkih spojeva, koristeći najčvršće materijale u svim kritičnim područjima. Tolerancija gramofonske ruke RB3000 je toliko precizna da se ne koristi ljepilo ni na jednom mjestu tijekom izrade. Potpuno nova, lagana i precizno izrađena okomita ležajna jedinica je proizvedena kako bi dodatno upotpunila inherentnu dizajnersku filozofiju gramofona Planar 10.

  RB3000 koristi najnoviju nagrađivanu Rega cijev za gramofonske ruke. Svaka cijev je pažljivo ručno polirana (uz minimalnu masu) i potpuno je redizajnirana kako bi se redistribuirala masa i dodatno smanjili naprezanja i rezonancije. Ova napredna konstrukcija cijevi povećava čvrstoću i krutost cjelokupne montaže, dok još više smanjuje naprezanje ležajeva.

  Efektivna masa: Niska / 11 g


  Udaljenost montiranja (od središte tanjura do središta rupe za ručku): 222 mm


  Efektivna duljina: 236.5 mm


  Kut pomaka: 21,55°


  “Overhang”: 14,5 mm


  Brandovi

  Rega

  Možda će vam se također svidjeti…