PMC Result6
PMC – result6

2.759,00  (20.788,00 kn)

2.759,00  (20.788,00 kn)

Dostupno uz narudžbu

PMC – result6

2.759,00  (20.788,00 kn)

Ovaj aktivni dvosmjerni referentni monitor nudi sve atribute po kojima je PMC svjetski poznat: visoku rezoluciju i detalje, točan, proširen bas, dosljednu tonsku ravnotežu i široku disperziju.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznaka:

Opis

Result6 predstavlja uvod u PMC i ogromne prednosti ATL™ tehnologije, sustava za ispoljavanje basa koji je u srcu svih naših dizajna. Ovaj aktivni dvosistemski referentni monitor nudi sve atribute po kojima je PMC svjetski poznat: visoku rezoluciju i detalje, precizan, dubok bas, dosljednu tonsku ravnotežu na svim razinama i široku disperziju i “sweet spot”. S naglaskom na elegantnu jednostavnost, ovo je kompaktni nearfield koji vam omogućuje brži i samouvjereniji rad.

Ne postoje previše složene korisničke opcije ili profili soba temeljeni na DSP-u; umjesto toga, result6 postiže svoj karakteristično neutralan, pouzdan PMC referentni zvuk isključivo na snazi svog inženjeringa. Izbrušen prema osnovama naše filozofije dizajna, posvećen je postizanju najboljih zvučnih rezultata u najkraćem mogućem vremenu.

Prepoznatljivo, rebrasto okruženje oko visokotonca na result6 poznato je kao D-peraje i daje velike zvučne prednosti širenjem stereo “sweet spota”. Rezultat je izvrstan odziv izvan osi na širem području. D-peraje također uklanjaju efekte rubova kućišta, osiguravajući da visokofrekventni zvuk ostaje oštar.

Možete promijeniti položaj slušanja dok radite bez negativnog utjecaja na ono što čujete, a frekvencijski odziv ostaje ravan i prirodnog zvuka.

S dvostrukim pojačalima s niskim izobličenjem (HF 65W, LF 100W), ATL™ punjenjem basa i mnoštvom velikih inovacija, rezultat6 vam omogućuje da brže postignete upravo ono što trebate.

Tehničke informacije

Crossover Frequency: 2kHz


Dimenzije: 380mm Visina x 199mm Širina x 360mm Dubina


Zvučničke jedinice: HF 27mm Soft Dome; LF 170mm (6.5 inch), doped natural fibre


Efektivna ATL™ duljina: 1.5m


Frekvencijski raspon: 45Hz – 22kHz


Impedancija: >8kΩ


Konektori: Balanced analogue XLR, wired Pin-1 screen


Težina: 8kg


Snaga pojačala po kanalu: HF 65Wrms; LF 100Wrms


Dodatne informacije

Brandovi

PMC

Možda će vam se također svidjeti…