Naim Uniti Atom HDMI
Naim – Uniti Atom HDMI

1.999,00 

1.999,00 

Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Naim – Uniti Atom HDMI

1.999,00 

5% popusta na gotovinsko plaćanje pouzećem ili virmansko plaćanje

  Ako tražite jedan uređaj (to rule them all) koji će zadovoljiti sve vaše audiofilske potrebe, dajte priliku Atomu. Posjetite nas u našem dućanu u Zagrebu i poslušajte kako zvuči. Mi smo tu da odgovorimo na sva Vaša pitanja!

  SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

  Uniti Atom je prekrasno dizajniran „multi-source” glazbeni sustav koji će vas zavesti nevjerojatnom kvalitetom zvuka i nebrojenim mogućnostima koje nudi. Njegovo (40W) integrirano pojačalo i mogućnosti streamanja u najvišoj rezoluciji ispunit će vaš dom savršenim Hi-Fi zvukom.

  Uniti Atom savršen je kao glavni sustav koji koristite, ali može se koristiti kao jedinica za manje ili odvojene prostore. Kompatibilan je sa svim vrstama zvučnika. Kada se kombinira s Naimovom aplikacijom (iOS ili Android), Uniti Atom postaje audiofilski san modernog doba!

  Atom je malen i kompaktan. A stvaranje toliko moćnog a malenog sustava, zahtijevalo je nevjerojatnu tehničku izvedbu pri kojoj se pazilo na svaki milimetar i svaki detalj. Počevši od transformatora visoke kvalitete, koji osigurava neometan tok struje, do sofisticiranih, ručno spajanih, analognih i digitalnih vodova, svaki komadić Uniti Atoma kreiran je s kvalitetom zvuka na prvom mjestu.

  Što se tiče omjera cijene i kvalitete, nemoguće je naći bolji all-in-one sustav, ako si ga možete i želite priuštiti. 2018. godine Uniti Atom osvojio je nagradu kao najbolji glazbeni sustav prema popularnoj audiofilskoj zajednici „What Hi-Fi”. Iznimno je jednostavan za upravljanje, što dodatno olakšava Naimova aplikacija, zamjenjuje sve uređaje koje imate, malen je i prekrasno dizajniran i, ono najvažnije, proizvodi apsolutno savršen zvuk.

  Ako znate gdje gledati, danas je moguće pročitati i čuti mišljenja vodećih svjetskih autoriteta u svijetu „zvuka”. Naimov Uniti Atom jedan je od vrlo rijetkih uređaja oko kojeg se gotovo svi slažu! Nema mana!

  Ako tražite jedan uređaj (to rule them all) koji će zadovoljiti sve vaše audiofilske potrebe, dajte priliku Atomu.

  Dimenzije i težina:

  95 mm x 245 mm x 265 mm (Visina x Širina x Dubina)

  7 kg


  Povezivost:

  Audio ulazi:

  2 x Optical TOSLink (do 24bit/96kHz)

  1 x Coaxial RCA (do 24bit/192kHz, DoP 64Fs)

  1 x HDMI ARC

  1 x RCA

  2 x USB Type A socket (na prdenjoj i stražnjoj strani)


  Audio izlazi

  1 x Stereo power amplifier

  1 x RCA sub/pre output

  1 x 3.5mm headphone jack


  Brandovi

  Naim

  Status

  Novo, Demo

  Možda će vam se također svidjeti…