Naim SuperLumina Din-Din
Naim – Super Lumina DIN

2.499,00  (18.829,00 kn)

2.499,00  (18.829,00 kn)

Naim – Super Lumina DIN

2.499,00  (18.829,00 kn)

Interkonekcijski kabeli, (5pin DIN – 5 pin DIN), duljina 1.5m ili 2.5m

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorije: , Oznaka:

Opis

Značajke

Super Lumina interkonekcijski kabeli dizajnirani su kako bi minimizirali utjecaj vanjskih i unutarnjih izvora smetnji te sačuvali maksimalnu vjernost signala.

Osnovni dizajn kabla sastoji se od nekoliko pojedinačno izoliranih višestruko-strukturnih bakrenih vodiča srebrnog premaza različitih promjera, koji su smješteni unutar opleta od bakra premazanog kositrom. Sve to je zatvoreno u mekanom vanjskom plaštu koji olakšava jednostavnu instalaciju istovremeno minimizirajući mikrofoničke smetnje. Svaki vodič signala, povratni vodič, uzemljenje i vodič zaštitnog opletača proizvedeni su zasebno za svoju specifičnu funkciju.

Naim Audio Air-PLUG

Super Lumina međuspojni kabeli koriste naprednu verziju Naim Audio patentirane tehnologije Air-PLUG, koja je prvi put uvedena s Hi-Line kabelom. Svi DIN i XLR konektori koriste Air-PLUG konektor koji je dizajniran kao uređaj za otključavanje kako bi minimizirao mikrofoničke smetnje i sačuvao integritet audio signala.

Novi Super Lumina Air-PLUG ima više pojedinačnih aluminijskih prstenova koji tvore stražnji dio konektora. Oni su zavrnuti zajedno kako bi formirali zgloboviti dio koji sprječava prolazak neželjene energije, a odabir aluminija kao materijala poboljšava taj proces. Konektorski pinovi na kabelima s DIN završecima također plutaju u svojim utičnicama, što produžuje efekt otključavanja sve do trenutka ulaska signala u proizvod.

Tehničke informacije

Interkonekcijski kabelu, (5pin DIN – 5 pin DIN), duljina 1.5m ili 2.5m


Dodatne informacije

Brandovi

Naim

Duljina

1,5m, 2,5m

Možda će vam se također svidjeti…