+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Bryston – BDA-3

34.690,00 kn

Vrhunski digitalno analogni konverter

Kategorije: , Oznaka:

Bryston BDA-3 je DAC svjetske klase koji je popunjen savršenom kombinacijom značajki što ga čini bitnim dijelom Vašeg digitalnog audio lanca. Koristite raznolike audio izvore poput Brystonovih BDP digitalnih glazbenih playera, računala, glazbenih poslužitelja i CD playera kako biste dobili najtočniju i vrhunski zvučnu digitalnu reprodukciju koja je trenutno dostupna. BDA-3 je veličanstveni DAC koji je najprikladniji za sustave u kojima se žele visoke performanse.

BDA-3 pruža izvrsne zvučne performanse kroz ponovno sampliranje i ponovno taktiranje digitalnog ulaznog signala. Uz iznimku sampliranja koje se može odabrati, BDA-3 ne pretvara ništa u drugi format ili ponovno uzorkuje nenativnom brzinom. Najuočljivija razlika između BDA-2 i BDA-3, uz PCM reprodukciju koja omogućuje rezoluciju 384kHz/32 bita, jest da je BDA-3 u potpunosti omogućen DSD. BDA-3 može dekodirati do DSD-256, putem asinkronih USB ulaza, i prihvaća SACD ulaz putem HDMI-a. BDA-3 sadrži 10 zasebnih ulaza koji uključuju četiri dvokanalna HDMI-a, asinkroni USB, AES / EBU, TOSLINK i digitalni koaksijalni signal. Uz to, mrežni modul koji olakšava kontrolu putem TCP/IP-a i RS-232 čini BDA-3 neophodnim za modernu automatizaciju kuće.

Ulazi: 4x HDMI, 2x USB 2.0 Tip B, 2x S / PDIF (1xBNC, 1xRCA), 1x optički (TOSLINK), 1x AES/EBU
Izlazi: HDMI, RCA, XLR
Upravljanje: TCP / IP, IR, DC, RS-232

Značajke:

Dvostruke 32-bitne AKM DAC IC-ove
Diskretni analogni izlazni stupanj klase A
Neovisni analogni i digitalni putovi signala
Neovisna napajanja
Masivna podrška za različite PCM i DSD rezolucije
HDMI video prolaz s audio izlazom (4K video prolaz)

Opcije

Dostupno sa srebrnom ili crnom prednjom pločom
Dostupna prednja ploča od 17 ”ili 19”
Dostupna opcija za montiranje u stalak (2U)
Dostupan je daljinski upravljač BR2

 

Specifications and Dimensions


Output Voltage:


Balanced: 4.0 V


Single Ended: 2.0 V


Frequency Response:


20 Hz – 20 kHz: ± 0.1 dB


Noise:


Balanced Out: -140 dB


IMD:


≤0.0003%


THD + Noise:


20Hz-20kHz : ≤0.002%


Weight:


4 kg


Dimensions:


Cm: 43. or 48.3 W x 8.5 H x 29.3 D


 


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.