brinkmann stereo mk2
Brinkmann – Stereo MK II

8.990,00 

8.990,00 

Dostupno uz narudžbu

Brinkmann – Stereo MK II

8.990,00 

5% popusta na gotovinsko plaćanje pouzećem ili virmansko plaćanje

  Brinkmann – Stereo MKII Pojačalo Snage

  Dostupno uz narudžbu

  Kategorije: , Oznaka:

  Pojačalo snage “Stereo” Mk II tvrtke Brinkmann sposobno je udovoljiti zahtjevima današnjih zvučnika koji mogu reproducirati cjelokupni frekvencijski raspon glazbe na realističnoj razini, uključujući najdublje niske tonove, najsuptilnije srednje tonove i najfinije trepereće visoke tonove. Za to je potrebno pojačalo koje vješto pušta glazbu da teče slobodno, ali istovremeno drži zvučnike pod strogom kontrolom u svakom trenutku. Pojačala “Mono” i “Stereo” ispunili su ove zahtjeve slijedeći najbolje tradicije i stil tvrtke Brinkmann te pružaju kompaktnu, ali otvorenu reprodukciju glazbe neovisno o frekvencijskom rasponu i glasnoći.

  “Mono” i “Stereo” su pojačala koja vrlo, vrlo blisko dolaze do idealnog koncepta pojačala kao “ravna žica sa pojačanjem”.

  Postoji mnogo razloga za njihovu muzikalnost. Jedan od njih je izuzetno stabilno napajanje koje se sastoji od transformatora koji može isporučiti do 1500 W vršne snage i četiri kondenzatora kapaciteta od najmanje 132 milifarada. Drugi razlog je potpuno uravnotežena faza pogona. I ne smijemo zaboraviti izlaznu fazu u “Diamond” topologiji koja zadržava nisku impedanciju pri svim frekvencijama i faznim kutovima bez povratne veze. Četiri Sanken tranzistora visokih performansi direktno su spojena na priključke zvučnika – primjer najkraće moguće putanje signala što rezultira izuzetno kompaktnom izgradnjom.

  Zanimljivost: jedno pojačalo “Stereo” košta pola cijene dva pojačala “Mono”, iako volimo misliti da zvuči jednako dobro!

  Izlazna snaga: 2x 125/75 W (4/8 Ohma)


  Minimalna impedancija zvučnika: 3 Ohma


  Damping faktor: 80 pri opterećenju od 8 Ohma


  THD: 0,1% pri 50% snage


  Ulazi: RCA Osjetljivost ulaza / impedancija: 775 mV/600 Ohma


  Potrošnja energije: 100 W/8 Ohma (mirovanje), 380 W/8 Ohma (maksimalna snaga)


  Dimenzije (ŠxVxD): 190 x 220 x 315 mm (s granitnom bazom)


  Težina: 18 kg; granitna baza 5 kg


  Uključeno u isporuku: pojačalo snage, granitna baza, strujni kabel


  Brandovi

  Brinkmann

  Možda će vam se također svidjeti…