Harbeth Nelson Bass Extender & Stands

Harbeth Nelson

Za audiofile i ljubitelje glazbe, postizanje savršenog zvuka je neprestana potraga. Nije samo u pitanju čuti glazbu; radi se i o osjećaju – doživljavanju svake note, ritma i udarca u njihovom punom bogatstvu i dubini. Ta potraga za zvučnom savršenošću je ono što potiče brendove poput Harbetha da neprestano inoviraju i usavršavaju svoje proizvode. Harbeth Nelson Bass Extender & stalak je proizvod koji će već postojeće P3ESR zvučnike podignuti na još jednu višu razinu.

Harbeth Nelson stalci su pažljivo izrađeni kako bi nadopunili Harbeth zvučnike, poboljšavajući njihovu niskofrekventnu izvedbu bez narušavanja jasnoće ili točnosti. Ovi stalci se besprijekorno integriraju s vašim postojećim sustavom, dodajući dubinu i dimenziju Vašoj glazbi bez prekrivanja finih nijansi.

Stalci su izrađeni od premium materijala i dizajnirani s obzirom na estetiku i funkcionalnost, pružaju savršenu platformu za vaše zvučnike. Podizanjem vaših zvučnika na optimalnu visinu, osiguravaju da se zvuk usmjerava tamo gdje treba biti, stvarajući  nezaboravno audio iskustvo.

Sinergija između Harbeth zuvučnika i Nelson stalaka nije samo tehnička – to je spoj oblika i funkcije, zanatske izrade i inovacije. Zajedno, oni čine temelj vrhunskog audio sustava koji pruža fantastičnu zvučnu izvedbu.

Sami stalci su idealan partner Harbeth P3ESR zvučnicima, no u principu se mogu koristiti i s drugim “kompresijskim” zvučnicima. Također, prilagodljivi su svakoj sobi jer imaju mogućnost regulacije količine, odnosno jačine basa. Frekvencijski raspon im je od 35 do 75 Hz i ono što je najbolje, osim pojave dubokih tonova koje P3ESR ne može isporučiti, nema nikakvog drugog efekta na zvuk. Idealno za sve one koji žele zadržati prepoznatljiv karakter malog Harbeth P3ESR zvučnika, no voljeli bi dobiti još malo dubine u zvuku.

Za više informacija o Harbeth Nelson Bass Extenderima  & stalcima otvorite karticu proizvoda u našem web shopu, kontaktirajte nas s konkretnim pitanjima putem maila/telefona ili najbolje, dođite do naše slušaone i sami se uvjerite da je riječ o izuzetnom proizvodu.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)