+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Rockport Tehnologies – Atria II

247.500,00 kn

Samostojeći, “high-end”, trosistemski zvučnici – Rockport Atria II

Recenzije:
Audiophilia

Rockport Technologies s ponosom najavljuje Atriu II kao nasljednicu hvaljene Atrie. Zadržavajući elegantnu formu svog prethodnika, Atria II uspostavlja potpuno novu razinu glazbenog realizma.

Iskoristivši blagodati novog berillijskog visokotonca, u potpunosti je redizajniran crossover u kako bi se temeljito transformirao zvučnik. Atria II također koristi najnoviju generaciju prilagođenih drivera od kompozitnih konusnih sendvič-karbonskih vlakana koje je dizajnirao i razvio Rockport Technologies.

I bass i driverver srednje klase koriste revolucionarnu novu tkaninu od karbonskih vlakana u svojoj konstrukciji konusa koja dodatno povećava omjer krutosti/težine čunjeva, osiguravajući čisto klipno ponašanje u cijelom njihovom radnom rasponu. Srednjotonski i bass zvučnici također imaju novo dizajnirane konusne profile, kao i najmodernije ultra-linearne motore velike snage. Rezultat su minimalna izobličenja, neusporediva razlučivost i ogroman dinamički raspon.

Trostruko laminirano, prigušeno kućište s ograničenim načinom rada Atria II može se pohvaliti čvrstom prednjom pregradom (baffle) debljine 10cm i promjenjivom debljinom presjeka (do 5cm debljine), zakrivljenim bočnim pločama koje ne samo da stvaraju elegantan oblik, već i obrubljuju ogromnu krutost i minimalni rezonantni potpis. Ograđeno kućište Atria II također sadrži velike pometene skosne okvire i stalno mijenjajuće dimenzije pregrade koje gotovo uklanjaju anomalije difrakcije. Vizualno zapanjujuć dizajn i visoko sjajni klavirski crni lak proporcionalni su njegovom izvanrednom zvuku.

Jedno od najvažnijih razmatranja dizajna za Atriju II bilo je to što će glazbu puštati s daleko većim osjećajem proporcije i lakoćom nego što bi se ikada očekivalo za zvučnik ove veličine. Izuzetno smo zadovoljni što smo ispunili ili premašili sve ciljeve dizajna za Atriju II. I dok je dizajniran za dobar rad u manjim sobama, ne pogriješite, Atria II zvučnik je lažljivog srca koji iznenađuje na svakoj razini.

Woofers: 9” carbon fiber sandwich composite

Midrange: 6” carbon fiber sandwich composite

Tweeter: Waveguide mounted 1” beryllium dome

Height: 43.50″

Width: 12.50″ (base)

Depth: 20.00″ (base)

Weight: 150 lbs. each

Frequency Response: 28 – 30 KHz, -3dB

Nominal impedance: 4 ohms

Sensitivity: 87.5 dB SPL/2.83 v

Min. amplifier power: 50 watts


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.