+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

The Gryphon – Black Spike ST

2.310,00 kn

Budući da mekše površine predstavljaju jedinstveni skup izazova u kontroli rezonancije, Gryphon nudi Black Spike ST (čelični vrh), opremljen precizno čeličnim vrhom za optimalan prijenos energije na mekšu podlogu.

Visina svakog čeličnog vrha može se individualno podesiti za savršeno izravnavanje.

 

Gryphon Black Spikes ST stvara put evakuacije između opreme i vanjskog svijeta, djelujući kao mehaničke diode, provodeći energiju u jednom smjeru i učinkovito blokirajući je u drugom smjeru. Predpojačalo Gryphon bio je prvi komercijalno dostupan proizvod koji je standardno ponudio šiljke.Istraživanje Gryphona pokazalo je da veličina, oblik i materijal šiljaka mogu imati značajan utjecaj na kvalitetu zvuka. Konkretno, mesing, čelik i drugi tvrdi materijali zapravo mogu pohraniti dio energije koju su namijenjeni za prijenos.

Gryphon Black Spikes izrađeni su od polimetilmetakrilata, jer opsežne sesije slušanja potvrđuju da mehaničke karakteristike ove krute sintetike čine idealan most za vibracije.

Set od 4 komada


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.