+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

SOtM – sMS-200 / neosMS-200

3.710,00 kn

Mini network player

 

sMS-200 nova je generacija mini mrežnog playera s ugrađenom ‘Media Player pločom’ razvijenom prema vlastitoj tehnologiji.

Značaj sMS-200 dolazi iz namjenske procesorske ploče ARM razvijene samo za audio namjenu. Definitivno nije slična vrsta onih gotovih procesorskih ploča na tržištu koje se nude uz nisku cijenu, alini približno toliko visoku kvalitetu zvuka.

SOtM je proizvod razvio samo za zvučne performanse, rješavajući se svih nepotrebnih značajki koncentrirajući se na visokokvalitetni ton zvuka po razumnoj cijeni.

sMS-200 posebno je dizajniran da pruži najbolju kvalitetu zvuka na temelju vlastitih jedinstvenih tehnologija akumuliranih do danas, a vjerojatno je i jedini sposoban proizvod koji premašuje trenutne mrežne uređaje na tržištu u pogledu funkcionalnosti.

Što se tiče softvera playera, dostupni su Roon Ready, MPD, DLNA, SqueezeLite i drugi. Dostupne su i glazbene datoteke s vanjskog USB uređaja za pohranu, mrežne dijeljene mape i usluge streaminga. Osim toga, više funkcija može se jednostavno dodati nadogradnjom softvera.

sMS-200 jedini mrežni uređaj u ovom cjenovnom razredu koji pruža visoku vjernost zajedno s impresivnim zvukom. Čini da ljudi slobodno zamisle blisku stvarnu scenu odakle se generira izvorni zvuk.

Jednostavno doživite razliku i iznenadite se sa sMS-200

sMS-200 Neo
SMS-200 Neo ažurirani je model prethodno vrlo uspješnog sMS-200. Iako je izvorni model zvučao vrlo neutralno i uravnoteženo, promjene koje je donio ažurirani sMS-200 Neo uglavnom će se doživljavati kao opuštenija prezentacija. Iako je standardni sMS-200 već uspješan, sMS-200 Neo to zadržava, dodajući dodatnu dozu muzikalnosti.

OS

Linux

Audio player

Roon Ready

DLNA renderer

Music Player Daemon(MPD)

Logitech Media Server(LMS)

Squeezelite

HQplayer

Shairport

Audio feature

PCM 32bit/768KHz max, DSDx512 max

Ultra Low Jitter Clock

Ultra Low Noise Regulator

Active Noise canceller

USB port

High-End audio grade USB port x 1

USB 2.0 port x 2

Output voltage : +5.0V(+0.5V, -0.25V)

Over current protection : 0.8A at 20°C

Recommend output current : 0.5A >

Ethernet port

RJ45 Gigabit Ethernet

Power requirement

Input Voltage : +6.5 ~ 12Vdc

Power : Max 15W

Operating environment

Operating temperature range: +10 ~ +30℃

Storage temperature : 0 ~ +40℃

Operating & storage humidity : 10% ~ 90%

Dimension

106×48×152(mm)

Weight

1.5Kg >


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.