+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Ryan – R610

14.990,00 kn

Ryan R610 bookshelf zvučnici

Kombinirajući najfinije materijale i vrhunski akustični dizajn, Ryan zvučnici mogu reproducirati glazbu s visokim realizmom i razlučivošću. Svaka komponenta u Ryan zvučniku pažljivo je odabrana kako bi se smanjila izobličenja i obojenost omogućujući glazbi da struji iz zvučnika onako kako je snimljena.

Iznimni driveri korišteni u R610 dizajnirani su u kući. Proizvode se pod izravnim nadzorom kako bi se osigurale apsolutno najviše performanse. Niskotonac koristi laminirani Nomex konus kako bi se smanjilo prekidanje i zvonjenje u cijelom njegovom frekvencijskom opsegu i šire. Dizajn motora i ovjesa woofera usavršen je pomoću Klippel analizatora izobličenja. Niskotonac upotrijebljen u R610 reproducira glazbu bez napora iz gotovo nečujne pozadine omogućujući slušatelju da čuje detalje na poznatim snimkama koji su prije mogli ostati nezapaženi.

Visoke frekvencije u R610 reproducira visokotonac koji koristi obrađenu kupolu od tkanine iz Japana. Kako bi se maksimiziralo proširenje visoke frekvencije i odziv izvan osi, oblik kupole se točno podudara sa pločicom od lijevanog kalupa. Visokotonac R610 ima ultra niska izobličenja sve do svoje rezonantne frekvencije pružajući R610 nevjerojatnu jasnoću i glatkoću. Prsten od filca nanosi se na prednju površinu visokotonca kako bi se smanjili rani odrazi pružajući zvučniku holografsku sliku.

Crossover R610 besprijekorno spaja dva drivera. Crossover omogućuje R610 da proizvodi gotovo ravan odziv frekvencije u sobi, čak i u manje od idealnih akustičnih prostora, glazba se i dalje reproducira s nevjerojatnom točnošću. Čvrsti bakreni stupići za povezivanje, induktori zračne jezgre, otpornici od metal oksida Mundorf i polipropilenski kondenzatori Clarity odabrani su svaki zbog svojih zvučnih svojstava i sposobnosti da signal prođe nepromijenjen.

Primarni cilj kućišta R610 bio je minimalizirati njegov zvučni doprinos. Danas će te vrlo često vidjeti kućišta vrlo složenih oblika. Ovi oblici dolaze na štetu strukturne krutosti zbog proizvodnih procesa potrebnih za njihovu izradu. Kućište R610 sadrži opsežno unutarnje učvršćenje kako bi se uklonila rezonancija panela. Vanjski dio kućišta omotan je furnirima od pravog drveta i ručno završen kako bi vlasniku pružio zvučnik koji izgleda toliko lijepo koliko i zvuči.

Glazba i elektronika koja se koristi za njezino pojačavanje dosegli su visoku razinu razlučivosti prije čak 10 godina. Vjerujemo da zvučnici početne razine nisu išli u korak s ovim napretkom i naša je misija bila to promijeniti. Nadamo se da ćete početi uviđati brigu koja je poduzeta da se skupi ono za što vjerujemo da je najbolji zvučnik po svojoj cijeni. Slušajući Ryan R610 nadamo se da ćete ponovno čuti sve nevjerojatne kvalitete zvučnika i uživati u svojoj glazbenoj kolekciji.

R610 Specifications


Description: 2-Way Bookshelf Loudspeaker

Tweeter: 1” (25mm) Chambered Cloth Dome Tweeter

Woofer: 6.5” (165mm) Laminated Nomex Cone, Die cast frame

Crossover: 2000Hz

Frequency Range: 44Hz – 25kHz +/-3dB

Sensitivity: 86dB (2.83V@1m)

Impedance: 8 Ohms Nominal

Amplifier Power: 50-150 watts

Enclosure: Bass-reflex via rear-firing port

Inputs: Bi Wire – 5 Way binding posts

Height: 16.73″ (425mm)

Width: 8.86″ (225mm)

Depth: 12.01″ (305mm) with grille

Weight Each: 33lbs (15kg) Shipping Weight


Finishes:

Oak Veneer with Clear or Black finishes

Walnut Veneer with Clear or Red finishes

Cherry Veneer with Clear finish


*specifications subject to change


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.