+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Ryan – R610

14.990,00 kn

Ryan R610 bookshelf zvučnici

Opis

Kombinirajući najfinije materijale i vrhunski akustični dizajn, Ryan zvučnici mogu reproducirati glazbu s visokim realizmom i razlučivošću. Svaka komponenta u Ryan zvučniku pažljivo je odabrana kako bi se smanjila izobličenja i obojenost omogućujući glazbi da struji iz zvučnika onako kako je snimljena.

Iznimni driveri korišteni u R610 dizajnirani su u kući. Proizvode se pod izravnim nadzorom kako bi se osigurale apsolutno najviše performanse. Niskotonac koristi laminirani Nomex konus kako bi se smanjilo prekidanje i zvonjenje u cijelom njegovom frekvencijskom opsegu i šire. Dizajn motora i ovjesa woofera usavršen je pomoću Klippel analizatora izobličenja. Niskotonac upotrijebljen u R610 reproducira glazbu bez napora iz gotovo nečujne pozadine omogućujući slušatelju da čuje detalje na poznatim snimkama koji su prije mogli ostati nezapaženi.

Visoke frekvencije u R610 reproducira visokotonac koji koristi obrađenu kupolu od tkanine iz Japana. Kako bi se maksimiziralo proširenje visoke frekvencije i odziv izvan osi, oblik kupole se točno podudara sa pločicom od lijevanog kalupa. Visokotonac R610 ima ultra niska izobličenja sve do svoje rezonantne frekvencije pružajući R610 nevjerojatnu jasnoću i glatkoću. Prsten od filca nanosi se na prednju površinu visokotonca kako bi se smanjili rani odrazi pružajući zvučniku holografsku sliku.

Crossover R610 besprijekorno spaja dva drivera. Crossover omogućuje R610 da proizvodi gotovo ravan odziv frekvencije u sobi, čak i u manje od idealnih akustičnih prostora, glazba se i dalje reproducira s nevjerojatnom točnošću. Čvrsti bakreni stupići za povezivanje, induktori zračne jezgre, otpornici od metal oksida Mundorf i polipropilenski kondenzatori Clarity odabrani su svaki zbog svojih zvučnih svojstava i sposobnosti da signal prođe nepromijenjen.

Primarni cilj kućišta R610 bio je minimalizirati njegov zvučni doprinos. Danas će te vrlo često vidjeti kućišta vrlo složenih oblika. Ovi oblici dolaze na štetu strukturne krutosti zbog proizvodnih procesa potrebnih za njihovu izradu. Kućište R610 sadrži opsežno unutarnje učvršćenje kako bi se uklonila rezonancija panela. Vanjski dio kućišta omotan je furnirima od pravog drveta i ručno završen kako bi vlasniku pružio zvučnik koji izgleda toliko lijepo koliko i zvuči.

Glazba i elektronika koja se koristi za njezino pojačavanje dosegli su visoku razinu razlučivosti prije čak 10 godina. Vjerujemo da zvučnici početne razine nisu išli u korak s ovim napretkom i naša je misija bila to promijeniti. Nadamo se da ćete početi uviđati brigu koja je poduzeta da se skupi ono za što vjerujemo da je najbolji zvučnik po svojoj cijeni. Slušajući Ryan R610 nadamo se da ćete ponovno čuti sve nevjerojatne kvalitete zvučnika i uživati u svojoj glazbenoj kolekciji.

Dodatne informacije

Brandovi

Ryan Speakers

Možda će vam se također svidjeti…