+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Rega – Zidna konzola

1.599,00 kn

Rega zidni nosač za gramofone

Sljedeća generacija zidnih nosača okretnica proizvedena je od laganog preklopljenog aluminija debljine dobivenog 3mm laserskim rezanjem.

Ovaj potpuno novi dizajn lakši je za 1,2 kg i kruči od prethodnog modela, a posebno je dizajniran da upotpuni najnoviju ponudu laganih gramofona Rega.

Za postavljanje gramofona RP6, RP8 i RP10 dostupni su jednostavni adapteri na vijke.

Dostupno u dvije boje: crnoj i bijeloj

Izrađeno od laserski izrezanog 3mm preklopljenog aluminija.

Dostupno u crnoj ili bijeloj boji

Podesiv za upotrebu na neravnim zidovima.

Dostupni adapteri za RP6 RP8 RP10 (prodaju se zasebno).

Weight 1.0Kg

Dimensions W/H/D : 375 x 175 x 400


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.