+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Rega – Saturn-R

14.990,00 kn

Saturn R CD uređaj nudi potpunu fleksibilnost i integraciju u bilo koji sustav. U osnovi dva proizvoda u jednom, Saturn-R sadrži transport visokih specifikacija i neovisni DAC. Oba odjeljka mogu se potpuno daljinski upravljati putem isporučene daljinskog upravljača Solaris.

Pronaći ćete mnoštvo mogućnosti povezivanja, sve u najvećoj mogućoj razlučivosti do i uključujući 192kHz/24Bit. Saturn-R ima dva optička ulaza, dva koaksijalna ulaza, potpuno asinkroni USB i dodani
‘izravni’ digitalni izlaz iz odjeljka za reprodukciju CD-a.

To osigurava da se Saturn R savršeno integrira u bilo koji sustav i pruža savršenog partnera za integrirano pojačalo Rega Elicit R

Kategorije: , Oznaka:

Recenzije

The Ear
Audio Appraisal
Hi-Fi Choice
The Audio Beat

Značajke CD-a
Saturn R koristi provjerenu tehnologiju Wolfson WM8742 D/A pretvarača i analognog izlaznog pojačala. Saturn R ima poboljšanja u napajanju CD odjeljka što je rezultat istraživanja i razvoja referentnog. Isis CD playera, zajedno s poboljšanim upravljačkim programima za mikrokontroler i zaslon.

Tehnologija
Saturn R koristi glavni clock visoke stabilnosti i napajanje velikog kapaciteta u CD krugu, prijemnik PLL digitalnog sučelja visokih performansi, izolirane digitalni ulaze i arhitekturu napajanja visokih performansi u DAC krugu. Prebacivanje signala između CD i DAC funkcija izvodi se u stupnju D/A pretvarača. Put signala CD odjeljka u CD načinu je sveden na najmanju moguću mjeru.

USB 192 kHz-24-bitni asinkroni
DAC USB ulaz poboljšan je asinkronim radom pri brzinama uzorkovanja od 44,1 do 192 kHz s brzinom prijenosa do 24 bita. USB ulaz ima istu galvansku izolaciju kao i Rega DAC R. USB koristi namjenske upravljačke programe u računalu,omogućavajući puni ASIO rad, čime eliminira pogoršanje signala uzrokovano generičkim upravljačkim programima temeljenim na sustavu Windows.

Saturn R XMOS USB DRIVER V2.15.0
Prije nego što možete koristiti USB funkciju Saturn R, prvo morate preuzeti driver program Rega USB Windows i instalirati ga na svoje računalo.

Slijedite upute za instalaciju. Jednom instaliran, USB će biti spreman za upotrebu. Ovaj pokretački program nije potreban za MAC OS.

New Wolfson WM8742 DAC

Enhanced Output amplifier circuit

Enhanced Digital power supplies

Improved user interface

Redeveloped Analogue & Digital outputs

Solaris remote with CD, DAC and amplifier functionality

USB 192kHz – 24bits asynchronous

Dimensions: Width 432mm x Depth 325mm x Height 82mm

Dimensions needed to operate: Width 432mm x 350mm Depth x Height 180mm.


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.