+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Rega – RX1

6.990,00 kn

Rega RX-ONE bookshelf zvučnici

Novo razvijeni mid-bass driver DX-125 (koji koristi dopirani konus papira) u središtu je RX ponude i savršeno se kombinira s Rega ZRR visokofrekventnom jedinicom. Obje postavljene u veću kutiju izrađenu od 18mm MDF-a i prekrivene izborom prekrasnih furnira od pravog drveta, RX-ONE savršeno će se integrirati u bilo koji dom pružajući iznimne performanse u širokom spektru sustava.

Dostupno u tri zapanjujuća furnira od pravog drveta Orah, Trešnja i Crni jasen.

RX-1 se mogu koristiti na postoljima, čvrstoj polici ili montirati izravno na zid putem zidnog nosača RX-ONE (prodaje se zasebno). Slikovni i bass odziv mogu se podesiti podešavanjem udaljenosti zvučnika od stražnjeg i bočnog zida. Kao i kod svih zvučnika, ovo će ovisiti o veličini sobe, poda i namještaja, stoga će Vam neki jednostavni eksperimenti na različitim udaljenostima pomoći u optimizaciji izvedbe u Vašoj okolini.

System : 2 Way


Cabinet Construction : 18mm MDF Real wood veneer


Cabinet Design : Bass reflex


Dimensions (cm) : H x W x D  34.4 x 17.3 x 26


Weight (each) : 5.8Kg


Reflex Port : Rear Port


Impedance : Nominal 6 ohms


Sensitivity : 89dB


Power Handling: 80w per channel*


High Frequency unit : Rega ZRR


Mid /bass driver : (Doped cone) DX-125


*Power handling figures are quoted as a guide.

Amplification between 30w and 500w can be safely used depending on the quality of amplification.


To ensure adequate clearance and prevent damage to the front facia, the grille magnets must locate directly onto the drive unit fixing bolts.


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.