+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Rega – RX3

11.490,00 kn

Rega RX3 samostojeći zvučnici

Kategorije: , Oznaka:

Novorazvijeni mid-bass driver DX-125 u središtu je RX ponude i savršeno se kombinira s Rega ZRR visokofrekventnom i RR125,8 bas jedinicom. Ove prilagođene jedinice ugrađene su u novo dizajnirano kućištu izrađenm od 18mm MDF-a i mogućim izborom od tri lijepa furnira od pravog drveta. RX-3 savršeno će se integrirati u svaki dom i pružiti iznimne performanse i muzikalnost uz uglađen i precizan odziv basa.

Dostupno u tri zapanjujuća furnira od pravog drveta Orah, Trešnja i Crni jasen

RX-THREE je mali podni zvučnik s namjenskim bočnim driverom. Odaziv basa i slika mogu se podesiti podešavanjem udaljenosti zvučnika od stražnjeg i bočnog zida. Kao i kod svih zvučnika, ovo će ovisiti o veličini sobe, poda i namještaja, stoga će Vam neki jednostavni eksperimenti na različitim udaljenostima pomoći u optimizaciji izvedbe u Vašoj sobi.

System: 2.5 way


Cabinet Construction: 18mm MDF Real wood veneer


Cabinet design: Band pass enclosure


Dimensions: (cm) H x W x D  80 x 16 x 25.8


Weight (each): 11.5 Kg


Reflex Port: Front ported


Impedance: Nominal 6 ohms


Sensitivity: 89 dB


Power handling: 100w per channel*


High Frequency unit: Rega ZRR


Mid/bass driver: (doped cone) Rega DX-125


Side bass driver: Rega RR125.8


*Power handling figures are quoted as a guide. Amplification between

30w and 500w can be safely used depending on the quality of amplification.


To ensure adequate clearance and prevent damage to the front facia, the grille magnets must locate directly onto the drive unit fixing bolts.


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.