+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Rega – RB880

5.840,00 kn (775,10)

Rega ručica za gramofon

RB880 Gramofonska Ručica
Dizajnirana pomoću najnovije 3D CAD & CAM tehnologije, nova RB880 vrhunac je gotovo 40 godina iskustva u dizajniranju gramofonskih ručica. Ova ručica ima novo aluminijsko kućište okomitog ležaja, redizajniranu čahuru i vertikalno vratilo ležaja (oba izrađena od nehrđajućeg čelika) kako bi poboljšali stabilnost montiranja i ukupnu krutost. Napredna cijev ručice dizajnirana je pomoću inteligentne preraspodjele mase, osiguravajući da ova ruka pokazuje manje točaka moguće rezonancije. Postignute ekstremne razine stabilnosti, zajedno s gotovo trenjem bez gibanja iz visoko preciznih ručno usklađenih sklopova ležajeva, jamče prikupljanje više podataka s Vašeg vinila nego ikad prije. Pronaći ćete i nove phono kablove niske kapacitivnosti sa terminiranim utikačima visoke kakvoće.

Rega je poznata po svojem dizajnu gramofonskih ručica. Jedna od jedinstvenih karakteristika ovih dizajna je postizanje horizontalnog i vertikalnog kretanja bez trenja, pri čemu nema mjerljive slobodne zračnosti u ležajnim sklopovima (a u stvarnosti jedan ili dva mikrona predopterećenja). Pa, zašto je Rega provela više od trideset godina i toliko uložila u ovo područje dizajna ručica gdje se teži uklanjanju čak i mikrona pokreta? Neprestana težnja savršenstvu

Potpuno novi precizno konstruirani vertikalni ležaj niske mase proizveden je kako bi se nadopunio s ugrađenom filozofijom dizajna gramofona Planar 8. RB880 koristi najnoviju Rega cijev za ruku. Potpuno redizajniran za preraspodjelu mase i daljnje smanjenje naprezanja i rezonancije. Ova cijev naprednog dizajna povećava krutost i krutost cjelokupnog sklopa koristeći CAD dizajn za spajanje višestruko različitih sužavanja.

Izvana ugrađen dizajnirani Rega phono kabel niske kapacitivnosti koji koristi napredni sklop phono utikača. Sadrži samo dva dijela kako bi se spojevi sveli na najmanju moguću mjeru, a uključuje dizajn okretanja i stezanja koji zaključava utikač na terminal. Dizajn povećava povezanost i osigurava da put signala bude što čišći.

TBC


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    €1 = 7.53450 kn

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.