+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Rega – Planar 6 + Ania MC

14.550,00 kn (1.931,12)

Rega Planar 6 gramofon sa tvornički ugrađenom Ania MC zvučnicom

Kategorije: , Oznaka:

Recenzije

What Hi-Fi?
AVForums
The Ear
Audio Advice

Planar 6 & Neo PSU
Planar 6 ima jedan cilj, reproducirati vaš vinil što preciznije. Konstruiran je svaki aspekt ovog gramofona kako bismo izvukli što više detalja s površine vinila. Tijekom dizajna korišteni su napredni materijali i inženjerska rješenja kako bi se osigurala najveća razina performansi. Neo PSU nudi elektroničku promjenu brzine, naprednu kontrolu protiv vibracija i elektroničku prilagodbu brzine koja se može prilagoditi korisniku, a koja se do sada nalazila samo na RP10.

Planar 6 bit će dostupan s preporučenom tvorničkom Ania MC zvučnicom opremljenom kao atraktivan paket.

Planar 6 dizajniran je oko velikog uspjeha gramofona RP8 i RP10. To je prvi novi Rega gramofon koji je izrađen s ultra laganim postoljem od jezgre od poliuretanske pjene Tancast 8 (materijal razvijen za zrakoplovnu industriju). Ovaj je materijal smješten između novog HPL-a (visokotlačni laminat). HPL je izuzetno tanak, dok je izuzetno krut i predstavljen je u zapanjujućoj mat sivoj Polaris završnoj obradi s polimerno crnim rubom visokog sjaja.

Planar 6 sada ima korist od jednodijelne, obrađene aluminijske podploče, novog motora od 24V, ručno podešenog i prilagođenog vlastitom NEO napajanju i prilagođene pogonske remenice koja je standardno opremljena našim nadograđenim pogonskim remenom.

Neo PSU koristi generator RP10 DSP (digitalna obrada signala) izgrađen na kristalu visoke stabilnosti. DSP generator podijelit će točan signal s kristala na točnu frekvenciju potrebnu za okretanje ploče pri odabranoj brzini. DSP generator također će proizvesti gotovo savršeni sinusni valni oblik za pogon motora. To zajedno s učinkovitim pogonskim pojačalom, generira uravnoteženi signal od 24V izmjeničnog napona s manje od 0,15% izobličenja, na što ne utječu nikakve promjene u mrežnom naponu i mrežnom stanju. To zatim pokreće antivibracijski krug gramofona koji se nalazi ispod gramofona.

Glavne značajke:

NEO napajanje.
Super lagano postolje od pjenaste jezgre.
Laminat za postolje: Novi Polaris HPL (laminat pod visokim pritiskom). Koža visoke krutosti, otporna na ogrebotine, bez tragova.
Dostupno u jednoj završnoj obradi ‘Polaris Grey’ mat završna obrada s crnim polimernim oblogama visokog sjaja.
Jednodijelna aluminijska podplata.
Prilagođena obrađena visoko precizna pogonska remenica, središnje mesingano središnje mjesto ultra niskog trenja.
Regina dvostruka zagrada, sa integriranim prilagođenim aluminijskom ručicom i stupovima glave kako bi osigurala maksimalnu krutost  i točnost.
RB330 ručno izrađena precizna gramofonska ruka s prilagođenom težinom od nehrđajućeg čelika.
Novi sinkroni motor s niskim nivoom buke Rega 24V visoke performanse – svaki motor ručno se podudara s vlastitom NEO PSU osiguravajući  optimalnu kontrolu protiv vibracija.
Novi poklopac od dimljenog/prozirnog float stakla.
Nove aluminijske obloge za stopala i stopala u Planar stilu.
Dostupno s tvornički ugrađenom zvučnicom Ania MC.

Dimensions Turntable


Width 448mm


Depth 365mm


Height 120mm (Dustcover closed)


Weight 5.2kg


 


Dimensions Neo PSU


Width 180mm


Depth 155m


Height 50mm


Weight 0.6Kg


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    €1 = 7.53450 kn

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.