+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Rega – Osiris

67.500,00 kn

Referentno integrirano pojačalo Rega

Kategorije: , Oznaka:

Predstavljamo Regino glavno integrirano pojačalo, Osiris.

Osiris je vrhunac 32-godišnjeg iskustva u razvoju solid state pojačala. Bez kompromisa, super visoke performanse, dvostruko mono pojačalo, 162 vata na 8 Ohma (250W 4 oma), smješteno u prilagođenom aluminijskom kućištu obrađenom CNC-om. Dizajniran oko “minimalističkog” pojačala snage s velikim pojačavanjem i topologije kruga “pasivnog pretpojačala”, pasivne regulacije glasnoće i jednog stupnja pojačanja snage između ulaza i zvučnika, Osiris nudi nenadmašne performanse i kvalitetu izrade.

Sve ove značajke kombiniraju se kako bi stvorile vrhunsku razinu izvedbe pronađene u Osirisu i pružaju savršenog partnera za Isis CD uređaj.

Tehnologija
Osiris koristi visoku linearnost s malim izobličenjima i općeniti osnovni stupanj pogonskog pojačala pojačala. Ova vrsta simetrične topologije sklopa pružit će potrebne promjene napona da Osirisu omogući pogon bilo kojeg zvučničkog sustava s minimalnim izobličenjima. Osam izlaznih tranzistora Sanken od 200W koriste se u “trostrukom” izlaznom stupnju jake struje što Osirisu omogućuje da s lakoćom upravlja čak i najneugodnijim sustavima zvučnika. Kazodirano diferencijalno ulazno pojačalo koristi dva generatora struje koja se odnose na LED s niskim šumom. Razine povratne sprege otvorene i zatvorene petlje i pojačane širine pojasa komponente proizvoda optimizirane su tako da daju čvrst i kontroliran zvučni stupanj, posebno na kraju niskog frekvencijskog područja zvuka. Kondenzatori audio razreda Nichicon koriste se u položajima zaobilaženja i odvajanja. Elektrolitički kondenzatori zaobiđeni su poliesterskim kondenzatorima gdje je to potrebno, poboljšavajući VF performanse. U izlaznom stupnju koriste se otpornici snage SM s niskom induktivnošću.

Napajanje
Osiris koristi dva niskošumna namjenska 400VA toroidalna transformatora koji koriste visokokvalitetni, potpuno vezani materijal jezgre. Transformatori su montirani na šasiju koristeći Reginu inovativnu tehniku ugradnje koja eliminira prijenos buke s transformatora za slučaj kada transformatori rade u teškim uvjetima i sa visokim razinama asimetričnog izobličenja mreže (vodova).

Ovi transformatori u kombinaciji s 40 000 mikro farada Rega K-Power kondenzatorima za zaglađivanje po kanalu pružaju više nego dovoljno struje za pogon najtežih opterećenja. Sva napajanja koriste ispravljačke diode za brz oporavak. (Brze diode generiraju manje visokofrekventni preklopni šum, što dovodi do čišćeg istosmjernog zračenja).

Ulazni i niskorazinski pogonski stupnjevi napajaju se iz reguliranog simetričnog napajanja za praćenje s referentnim naponom niske buke, koji osigurava potpuno stabilizirani niski napon, osiguravajući najvišu razinu zvučne čistoće. Sva namjenska audio napajanja napajaju samo audio krugove. Ulazni sklopni sklopovi, zaslon i mikro kontroler te zaštitni krugovi imaju svoje namjenska napajanja, održavajući put zvučnog signala što je moguće čišćim.

Thermal cut out

Electronic thermal DC protection

Short Circuit Protection

Galvanically isolated power supply

Nichicon Audio Grade Capacitors

Cascoded differential input

Direct Input

High Specification mains lead

Custom aluminium Osiris remote control

Specifications at 160w into 8Ω


Power output 162 Watts per channel RMS

Input sensitivity for 160 Watts into 8Ω 250 Watts into 4Ω

Amplifier gain: Direct input 44dB

Record output 215mV into 100K

Frequency Response 10Hz (-1.7dB point)

THD + Noise Less than 0.05%

Power consumption 560W at 115/230V

Dimensions: W 434mm x D 350mm x H 122mm

Weight 25.6kgs


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.