Rega Osiris
Rega – Osiris

9.199,00 

9.199,00 

Dostupno uz narudžbu

Rega – Osiris

9.199,00 

5% popusta na gotovinsko plaćanje pouzećem ili virmansko plaćanje

  Osiris je rezultat 32 godine iskustva u razvoju pojačala sa tranzistorima. To je proizvod visokih performansi, bez kompromisa, koji pruža 162 W izlazne snage pri opterećenju od 8 Ω (250 W, 4 Ω). Pojačalo je dualni mono dizajn smješten u kućištu od aluminija, koje je posebno izrađeno CNC strojnom obradom u Rega tvornici.

  Dostupno uz narudžbu

  Kategorije: , Oznaka:

  Predstavljamo Regino glavno integrirano pojačalo, Osiris.

  Osiris je vrhunac 32-godišnjeg iskustva u razvoju solid state pojačala. Bez kompromisa, super visoke performanse, dvostruko mono pojačalo, 162 vata na 8 Ohma (250W 4 oma), smješteno u prilagođenom aluminijskom kućištu obrađenom CNC-om. Dizajniran oko “minimalističkog” pojačala snage s velikim pojačavanjem i topologije kruga “pasivnog pretpojačala”, pasivne regulacije glasnoće i jednog stupnja pojačanja snage između ulaza i zvučnika, Osiris nudi nenadmašne performanse i kvalitetu izrade.

  Sve ove značajke kombiniraju se kako bi stvorile vrhunsku razinu izvedbe pronađene u Osirisu i pružaju savršenog partnera za Isis CD uređaj.

  Tehnologija
  Osiris koristi visoku linearnost s malim izobličenjima i općeniti osnovni stupanj pogonskog pojačala pojačala. Ova vrsta simetrične topologije sklopa pružit će potrebne promjene napona da Osirisu omogući pogon bilo kojeg zvučničkog sustava s minimalnim izobličenjima. Osam izlaznih tranzistora Sanken od 200W koriste se u “trostrukom” izlaznom stupnju jake struje što Osirisu omogućuje da s lakoćom upravlja čak i najneugodnijim sustavima zvučnika. Kazodirano diferencijalno ulazno pojačalo koristi dva generatora struje koja se odnose na LED s niskim šumom. Razine povratne sprege otvorene i zatvorene petlje i pojačane širine pojasa komponente proizvoda optimizirane su tako da daju čvrst i kontroliran zvučni stupanj, posebno na kraju niskog frekvencijskog područja zvuka. Kondenzatori audio razreda Nichicon koriste se u položajima zaobilaženja i odvajanja. Elektrolitički kondenzatori zaobiđeni su poliesterskim kondenzatorima gdje je to potrebno, poboljšavajući VF performanse. U izlaznom stupnju koriste se otpornici snage SM s niskom induktivnošću.

  Napajanje
  Osiris koristi dva niskošumna namjenska 400VA toroidalna transformatora koji koriste visokokvalitetni, potpuno vezani materijal jezgre. Transformatori su montirani na šasiju koristeći Reginu inovativnu tehniku ugradnje koja eliminira prijenos buke s transformatora za slučaj kada transformatori rade u teškim uvjetima i sa visokim razinama asimetričnog izobličenja mreže (vodova).

  Ovi transformatori u kombinaciji s 40 000 mikro farada Rega K-Power kondenzatorima za zaglađivanje po kanalu pružaju više nego dovoljno struje za pogon najtežih opterećenja. Sva napajanja koriste ispravljačke diode za brz oporavak. (Brze diode generiraju manje visokofrekventni preklopni šum, što dovodi do čišćeg istosmjernog zračenja).

  Ulazni i niskorazinski pogonski stupnjevi napajaju se iz reguliranog simetričnog napajanja za praćenje s referentnim naponom niske buke, koji osigurava potpuno stabilizirani niski napon, osiguravajući najvišu razinu zvučne čistoće. Sva namjenska audio napajanja napajaju samo audio krugove. Ulazni sklopni sklopovi, zaslon i mikro kontroler te zaštitni krugovi imaju svoje namjenska napajanja, održavajući put zvučnog signala što je moguće čišćim.

  Izlazna snaga: 162 W po kanalu pri impedanciji od 8 Ω


  Ulazna osjetljivost: 160 W pri opterećenju od 8 Ω, 250 W pri opterećenju od 4 Ω


  Pojačanje: 44 dB


  Record output:: 215 mV pri opterećenju od 100 kΩ


  Frekvencijski odziv: 10 Hz (-1.7 dB točka)


  THD (ukupno harmonijsko izobličenje) i šum: Manje od 0.05%


  Potrošnja energije: 560 W pri 1125/230 V


  Dimenzije (Š x V x D): 434 x 122 x 350 mm


  Težina: 25.6 kg


  Brandovi

  Rega

  Možda će vam se također svidjeti…