+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Rega – Fono MC

2.190,00 kn

Fono MC izuzetno je kvalitetno MC fono pretpojačalo dizajnirana da maksimizira potencijal bilo koje MC zvučnice. Iako ćete posebno upotpuniti najnoviji Rega ponudu MM zvučnica, pronaći ćete potpunu prilagodljivost učitavanja putem dip prekidača koji su prikladno smješteni na stražnjoj ploči s dvije različite postavke pojačanja smještene na stražnjoj ploči što čini Fono MC kompatibilnim s većinom MC zvučnica s malim outputom.

Fono MC dizajniran je da bude učinkovit, jednostavan za upotrebu, a prije svega za reprodukciju glazbe. Fono MC koristi Linearne sustave s niskim nivoom šuma LSK389 FET u potpuno diskretnom ulaznom stupnju gdje su niska razina buke i linearnost vitalno važni za postizanje najboljeg iz MC uloška. Zbog visoke ulazne impedancije FET-a, učinci opterećenja kruga pojačala su mali i ne utječu na performanse uloška.

MUSE operativno pojačalo koristi se u RIAA pojačavaču za izjednačavanje. Polipropilenski kondenzatori korišteni su u signalnom putu i u krugovima za izjednačavanje RIAA. Ulazno opterećenje koje se može odabrati za otpor i kapacitivnost, zajedno s dvije različite postavke pojačanja smještene na stražnjoj ploči čine Fono MC kompatibilnim s većinom zvučnica s malim MC outputom.

Estetski dizajn Fono MC bio je jednako važan kao i kvaliteta njegovih električnih mogućnosti, tako da koristi isto aluminijsko kućište kao Rega TTPSU i pojačalo Fono MM, što mu daje dizajn koji pruža poznati osjećaj i štoviše dovodi ga u sklad sa svojom slavnom većom braćom. Novi sklop Fono MC rezultat je projektantskog rada na fono pojačalu Aria.

The Fono disk stage is designed to amplify the signal from a moving coil cartridge to a level which can feed into a 200mV line level input on a standard hi-fi amplifier.


Specifications


Output impedance = 200Ω

Recommended minimum output load resistance = 5K

Frequency response (50KΩ output load) = 13Hz (-3dB) to 100KHz (-0.3dB)

RIAA accuracy (50KΩ output load) = Better than +/-0.2dB 100Hz to 100KHz

Power requirements = 24V AC at 150mA maximum. Only to be used with Rega PS1.


Input sensitivity (for 200mV output)

4 off = 133uV

4 on = 67uV


Input loading resistance

1 and 2 off = 400Ω

1 on = 100Ω

2 on = 150Ω

1 and 2 on = 70Ω


Input loading capacitance

3 off = 1000pF

3 on = 4300pF

Gain (at 1KHz)

4 off = 63.5dB

4 on = 69.5dB


Maximum input level (at 1KHz)

4 off = 6.7mV

4 on = 3.4mV


Load settings for adjustable MC stages


Impedance -100ohm

Capacitance – 1000pF

Gain setting – High (‘On’ position for Rega phono stages)


Fono MC dip switches settings (factory set at Rega for Rega MC models).


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.