+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Rega – Fono MC MK4

2.480,00 kn (329,15)

Fono MC MK4 izuzetno je kvalitetno MC fono pretpojačalo dizajnirano da maksimizira potencijal bilo koje MC zvučnice. Iako je specifično dizajniran kako bi se nadovezao na najnovije Rega MC zvučnice, s ovim pretpojačalom imate punu prilagodljivost za “gain” i “loading” pomoću “DIP” prekidača smještenih na stražnjoj strani uređaja. Zahvaljujući tome, Fono MC MK4 je kompatibilan sa širokom lepezom MC zvučnica i od drugih proizvođača. Fono MC je smješten u potpuno novo, redizajnirano kućište kako bi pratio dizajn novog Fono MM MK5 i Neo MK2 te drugih, najnovijih Rega komponenti koje nude moderan izgled koji garantira integraciju u bilo koji Hi-Fi sustav.

Recenzije:

The Ear

The Hi-Fi Choice Recommended

Fono MC MK4 dizajniran je da bi bio efikasan, jednostavan za korištenje, te iznad svega, da je muzikalan. Fono MC Mk4 koristi “Linear Systems” nisko-šumne LSK389 FET u diskretnom ulaznom stupnju gdje su niski šum i linearnost od vitalne važnosti da bi se dobilo najbolje iz MC zvučnice. Zbog visoke ulazne impedancije FET-ova, učinci opterećenja pojačivačkog sklopa su minuskulirani i ne utječu na performanse zvučnice.

Ključne značajke:

Dedicirano MC fono pretpojačalo

Jednostavna povezivost i operiranje

Potpuno prilagodljivo pomoću DIP prekidača na stražnjoj strani

MUSE operacijska pojačala korištena u RIAA pojačalu

Mogućnost odabira između dviju postavki za “Gain”

Startne postavke su postavljene za sve Rega MC zvučnice

Redizajnirano kućište

Životna garancija na sve proizvodne defekte

MUSE operacijsko pojačalo je korišteno u RIAA pojačalu. Polipropilenski kondezatori korišteni su na signalnom put te u RIAA sklopu. Moguće je odabrati ulazno opterećenje za otpor i kapacitet zajedno s 2 različita “gaina” na stražnjoj strani. čineči tako Fono MC MK4 kompatibilnim s većinom “low-output” MC zvučnica. Novi Fono MC MK4 sklop nastao je razvojem rada utrošenog na  veoma uspješnom Aria fono pojačalu. Estetski dizajn Fono MC MK4 bio je važan kao i kvaliteta električkih mogućnosti. Sličan je dizajnu novih aluminijskih kućišta kod Neo MK2 PSU i Fono MM MK5 pretpojačala. Dizajn je prepoznatljiv i približen dizajnu skupljih Rega komponenti.

 

 

Izlazna impedancija: = 200 Ω

Recommended minimum output load resistance = 5K

Frekvencijski raspon (50 KΩ output load) = 13Hz (-3dB) to 100KHz (-0.3dB)

RIAA accuracy (50KΩ output load) = Better than +/-0.2dB 100Hz to 100KHz

Potrebna struja  = 24V AC na maksimalno 150 mA. Koristiti jedino s Rega PS1 strujnim adapterom.


Ulazna osjetljivost (za izlaz od 200mV )

4 off = 133uV

4 on = 67uV


Input loading resistance:

1 and 2 off = 400Ω

1 on = 100Ω

2 on = 150Ω

1 and 2 on = 70Ω


Input loading capacitance

3 off = 1000pF

3 on = 4300pF

Gain (at 1KHz)

4 off = 63.5dB

4 on = 69.5dB


Maximum input level (at 1KHz)

4 off = 6.7mV

4 on = 3.4mV


Load settings for adjustable MC stages


Impedance -100ohm

Capacitance – 1000pF

Gain setting – High (‘On’ position for Rega phono stages)


Fono MC dip switches settings (factory set at Rega for Rega MC models).


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    €1 = 7.53450 kn

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.