+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Rega – Elicit-R

14.990,00 kn

Elicit-R dizajniran je prema najvišim standardima. Elicit-R pružit će najbolje moguće audio performanse, a istovremeno ostaje jednostavan za upotrebu i jednostavan za postavljanje. Regin nedavni razvojni rad na dizajnerskim krugovima pojačala omogućio im je daljnje unapređenje performansi Elicit-R korištenjem novih i poboljšanih krugova pojačala snage (temeljenih na izuzetno uspješnom Rega Brio-R pojačalu).

Kategorije: , Oznaka:

Opis

U kombinaciji s pretpojačalima na diskretnoj liniji FET-a i programabilnom stepenastom regulacijom glasnoće, osiguravajući veću razinu performansi i kontrolu nad isporukom snage. Elicit-R isporučuje se s novom daljinskim upravljačem Solaris sustava koji nudi potpunu kontrolu nad ovom i cijelom trenutnom ‘R’ paletom elektronike.

Tehnologija

Izlazno pojačalo korišteno u Elicit-R nastalo je nakon opsežnih istraživanja Reginih inženjera kako bi razvili stupanj pogonskog sklopa s niskim izvorom klase A, zasnovan na komplementarnom paru Darlingtonovih izlaznih tranzistora, čineći emulirani stupanj pogonskog sklopa A klase.

Značajke

Elicit-R uključuje visokokvalitetan, ugrađen, MM phono stupanj dizajniran da
maksimizira potencijal Vašeg vinil sustava. Jednostavna sklopka na stražnjoj ploči omogućuje da se isti ulaz prebaci na sekundarni set na razini linije. Ovaj je ulaz posebno konfiguriran da nudi daljnju izolaciju i smanjuje buku. To ga čini idealnim za spajanje osjetljivijih proizvoda kao što je vanjsko MM ili MC phono predpojačalo.

Ako Vaš sustav nije na bazi vinila, ista utičnica omogućuje upotrebu ovog linijskog ulaza s bilo kojim linijskim proizvodom (poput CD playera ili DAC-a), osiguravajući maksimalnu povezanost putem stražnje ploče. Te se značajke, zajedno s kondenzatorima od polipropilena u cijelom signalnom putu, poboljšana napajanja i povećana izlazna snaga na 100W po kanalu, sve smještene u potpuno novom dizajniranom kućištu, kombiniraju se kako bi se postigle najbolje performanse do sada.

Dizajn Elicit-R-a uvelike koristi od toplog rada. Da bi se osigurale najbolje performanse, preporučuje se jedinici omogućiti postizanje optimalne temperature prije kritičnog slušanja.

Dodatne informacije

Brandovi

Rega

Kategorije

Integrirana pojačala, Pojačala