+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Rega – Elicit-R

14.990,00 kn

Elicit-R dizajniran je prema najvišim standardima. Elicit-R pružit će najbolje moguće audio performanse, a istovremeno ostaje jednostavan za upotrebu i jednostavan za postavljanje. Regin nedavni razvojni rad na dizajnerskim krugovima pojačala omogućio im je daljnje unapređenje performansi Elicit-R korištenjem novih i poboljšanih krugova pojačala snage (temeljenih na izuzetno uspješnom Rega Brio-R pojačalu).

Kategorije: , Oznaka:

Recenzije

What Hi-Fi?
HiFiAndMusicSource
Audiophilia
ToneAudio

U kombinaciji s pretpojačalima na diskretnoj liniji FET-a i programabilnom stepenastom regulacijom glasnoće, osiguravajući veću razinu performansi i kontrolu nad isporukom snage. Elicit-R isporučuje se s novom daljinskim upravljačem Solaris sustava koji nudi potpunu kontrolu nad ovom i cijelom trenutnom ‘R’ paletom elektronike.

Tehnologija

Izlazno pojačalo korišteno u Elicit-R nastalo je nakon opsežnih istraživanja Reginih inženjera kako bi razvili stupanj pogonskog sklopa s niskim izvorom klase A, zasnovan na komplementarnom paru Darlingtonovih izlaznih tranzistora, čineći emulirani stupanj pogonskog sklopa A klase.

Značajke

Elicit-R uključuje visokokvalitetan, ugrađen, MM phono stupanj dizajniran da
maksimizira potencijal Vašeg vinil sustava. Jednostavna sklopka na stražnjoj ploči omogućuje da se isti ulaz prebaci na sekundarni set na razini linije. Ovaj je ulaz posebno konfiguriran da nudi daljnju izolaciju i smanjuje buku. To ga čini idealnim za spajanje osjetljivijih proizvoda kao što je vanjsko MM ili MC phono predpojačalo.

Ako Vaš sustav nije na bazi vinila, ista utičnica omogućuje upotrebu ovog linijskog ulaza s bilo kojim linijskim proizvodom (poput CD playera ili DAC-a), osiguravajući maksimalnu povezanost putem stražnje ploče. Te se značajke, zajedno s kondenzatorima od polipropilena u cijelom signalnom putu, poboljšana napajanja i povećana izlazna snaga na 100W po kanalu, sve smještene u potpuno novom dizajniranom kućištu, kombiniraju se kako bi se postigle najbolje performanse do sada.

Dizajn Elicit-R-a uvelike koristi od toplog rada. Da bi se osigurale najbolje performanse, preporučuje se jedinici omogućiti postizanje optimalne temperature prije kritičnog slušanja.

Power Output

105 Watts per channel into 8

127 Watts per channel into 6

162 Watts per channel into 4

Input sensitivity for 105 Watts into 8

Line inputs (input 1 switch set to line) 1-5 and record – 196mV load 10K

Phono (input 1 switch set to phono) – 2mV Load 47K in parallel with 220pF

Direct input – 760mV Load 50K

Power amplifier gain – 31.6dB

Record output – 196mV for rated inputs

Pre-amplifier output – 760mV for rated inputs

Dimensions: W 432mm x D 325mm x H 82mm

Weight – 13kg


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.