Rega - Aya
Rega – Aya

1.399,00 

1.399,00 

Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Rega – Aya

1.399,00 

5% popusta na gotovinsko plaćanje pouzećem ili virmansko plaćanje

  Razvijani tijekom deset godina od strane tima dizajnera iz Rega-e na čelu s našim osnivačem Royem Gandyjem, zvučnici AYA obećavaju pružiti detaljnu, uravnoteženu izvedbu bez obzira na žanr glazbe koju odlučite reproducirati. Koristeći Rega dizajnirane, ručno izrađene zvučnike, zajedno s našim visokofrekventnim visokotoncem ZRR i novom skretnicom, Regini inženjeri fino su podešavali svaki aspekt kako bi pružili najbolju moguću izvedbu. Kabineti i stalak stvaraju privlačan, lebdeći efekt koji doprinosi jedinstvenom izgledu.

  SKU: N/A Kategorije: , Oznaka:

  Rušenje obrasca
  Nakon desetljeća iskušenja i razvoja, Rega AYA zvučnici su rođeni. Smješteni u jedinstvenom, britanski proizvedenom kabinetu oblikovanom od GRC-a (stakloarmiranog cementa), staklena vlakna koja čine konstrukciju smanjuju težinu dok povećavaju strukturnu čvrstoću ovog dizajna  2.5 sistemskog zvučnika. Ova tehnika stvara savršeno kućište zvučnika koje poboljšava performanse dok istovremeno nudi izvanrednu vrijednost za novac. Zahvaljujući kombinaciji novog kućišta i konfiguracije pogonske jedinice, AYA zvučnici pružaju čvrst i precizan bas te karakteristični srednji raspon i detaljne visoke tonove marke Rega.

  GLAVNE ZNAČAJKE
  Prilagođeni kabinet od GRC-a (stakloarmirani cement)
  “Band Pass” dizajn kabineta
  2.5 sistemski zvučnik
  Rega dizajnirana visokofrekventna jedinica ZRR
  5″ Ručno izrađeni bas-srednjetonski driver MX-125
  7″ Ručno izrađeni bas driver RR7.8
  *Opcionalne mrežice zvučnika
  Doživotno jamstvo protiv proizvodnih nedostataka

  Ako Rega želi nastavi s obećanjem kupcima da pruža izvanredne performanse i vrijednost za uloženi novac, stalno rastući troškovi kabineta od stvarnog drveta furnirane MDF ploče značili su da nismo imali drugog izbora nego istražiti druge opcije. Nakon desetljeća iskušenja i razvoja, AYA zvučnici smješteni su u jedinstveni, britanski proizvedeni kabinet oblikovan od stakloarmiranog cementa. Staklena vlakna koja čine konstrukciju smanjuju težinu dok povećavaju strukturnu čvrstoću ovog kućišta  2.5-sistemskog zvučnika

  Ova tehnika stvara savršeno kućište zvučnika koje poboljšava performanse dok istovremeno nudi izvanrednu vrijednost za uloženi novac. Proces oblikovanja ormarića AYA zvučnika razvijen je uz suradnju s britanskom tvrtkom poznatom po izradi unikatnog betonskog namještaja i instalacija.

  Obožavatelji Rega-e znat će da smo uvijek dovodili u pitanje marketinške i znanstvene tvrdnje o gramofonima. Eksperimenti i istraživanja omogućili su nam da pobijemo većinu široko prihvaćenih vjerovanja i koristimo pravu inženjersku stručnost kako bismo proizveli zvuk svjetske klase po razumnim cijenama.

  Međutim, tržište zvučnika je vrlo različito jer postoji valjana znanstvena i inženjerska disciplina koja je rezultirala stotinama konkurenata na tržištu zvučnika. Uspjeh mnogih zvučnika ovisi o snažnom marketingu, ogromnim proračunima za oglašavanje (od kojih Rega ne troši ništa) i financijskim poticajima trgovcima. Sredstva koja bi većina tvrtki za zvučnike potrošila na marketing, Rega je uložila u istraživanje i razvoj kako bi postigla potpuno jedinstvenu konstrukciju kabineta.

  *Mrežice zvučnika dostupne su kao dodatna opcija i bit će isporučene odvojeno. Kako bi troškovi ostali što niži i izbjegli nepotrebno rasipanje, odlučili smo ne uključiti mrežice kao standard jer većina kupaca odlučuje ih ne koristiti. Ove mrežice jednostavno se pričvršćuju magnetima na vijcima prednje ploče kako bi se spriječila oštećenja konusa ili visokotonaca. Prekrivene su kvalitetnim materijalom za zvučnike kako bi se minimizirao bilo kakav utjecaj koji postavljena mrežica može imati.

  Slično kao i furnir od pravog drveta, GRC ima svoje karakteristike. Svaki kabinet bit će jedinstveno različit zbog procesa proizvodnje. Promjene u nijansi i male površinske rupe u cementu su česte i očekivani dio dizajna te nisu greška. Smatramo da ove značajke dodaju karakter ovim jedinstvenim kabinetima.

  Dizajn: Band pass kućište


  Kabinet: Stakloarmirani cement


  Reflex port: Otvor s prednje strane


  Zvučničke jedinice:


  Rega ZRR visokotonac

  Rega 5″ MX-125 bass mid

  Rega 7″  Bass jedinica RR7.8


  Impedancija: 6 Ω


  Osjetljivost: 89.5dB


  Power handling: 110W po kanalu (zavisno od amplifikacije).


  Dimenzije (Širina x Visina x Dubina): 258 x 871 x 215mm


  Težina (komad): 14.1 Kg


  Brandovi

  Rega

  Status

  Novo, Demo

  Možda će vam se također svidjeti…